ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acesta a fost nevoit să-și anuleze vizita în Serbia pe care oavea programată, după ce această țară și altele nu i-au permis accesul în spațiul lor aerian.

Rogozin se laudă că noile rachete balistice, Sarmat, cu capacitate nucleară, pe care vrea să le pună în funcțiune până la sfârșitul toamnei, nu vor cere niciunei țări acceptul de a le survola spațiul.

"Asta este ceea ce este bun la 'Sarmat': nu le va cere bulgarilor lași, românilor răzbunători și muntenegrenilor, care au trădat istoria noastră comună, permisiunea de a survola".

Postarea de pe Twitter a lui Rogozin vine după ce Serbia, Muntenegru și Macedonia de Nord nu și-au dat acceptul pentru ca avionul lui Lavrov să le survoleze spațiul aerian, pentru vizita programată în Serbia.

Rusia lucrează la fabricarea a 50 de rachete balistice, până la sfârșitul toamnei acestui an. Potrivit lui Rogozin, rachetele vor fi fabricate în Krasnoyarsk, Siberia.