ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dmitri Medvedev, fost președinte și prim-ministru rus, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a emis un comunicat pe Telegram în care amenință Europa și SUA, potrivit The Guardian:

„Vor fi organizate referendumuri, iar republicile Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care au aderat va fi consolidată semnificativ de către forțele armate ruse.

Rusia a anunțat că nu doar capacitățile de mobilizare, ci și orice armament rusesc, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe principii noi, ar putea fi folosite pentru această protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu grade de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea.

Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid.

Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale. Nu există cale de întoarcere”.