ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia își va atinge obiectivele în Ucraina în pofida "războiului hibrid" purtat de Occident împotriva Moscovei, a afirmat, miercuri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, cerând înlăturarea capabilităților militare din toate statele vecine, informează Mediafax, citat de Știripesurse.

"Interesele asociate poziției Rusiei în lume au legătură în primul rând și în principal cu vecinii noștri apropiați. Nici nu trebuie să mai spunem că Ucraina sau alte zone care se învecinează cu Rusia nu trebuie să aibă elemente de infrastructură militară care să genereze amenințări directe la adresa țării noastre", a declarat Serghei Lavrov, potrivit agenției Tass, într-o conferință de presă pe tema activităților Ministerului rus de Externe.

"Occidentul ia toate deciziile în numele Ucrainei" cu obiectivul de a folosi acest conflict pentru epuizarea resurselor Rusiei, a mai declarat Lavrov.