ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Militarul american, în vârstă de 41 de ani, care a murit din „cauze naturale”, după cum afirmau reprezentanții bazei militare Kogălniceanu, este locotenent-colonelul Nicholas D. Goshen, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată.

Anunțul a fost făcut de Centrul de Televiziune și Film al MAPN:

„Locotenent-colonelul Nicholas D. Goshen, din Armata SUA, din cadrul Diviziei 101 Aeropurtată (Asalt Aerian), aflat în misiune în România, a decedat din cauze naturale, în data de 6 septembrie 2022, în Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Născut în Ohio pe 26 octombrie 1981, Nicholas D. Goshen și-a început cariera militară ca sublocotenent de infanterie în anul 2004. Este veteran al teatrelor de operații, cu șapte misiuni executate cu diferite unități ale armatei SUA, una în Irak și șase în Afganistan, însumând 42 de luni în teatre de operații din străinătate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe camaradul nostru!
101st Airborne Division (Air Assault) ”, a transmis trustul de presă al MApN.