ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep știe producătorul suplimentului nutritiv contaminat, numărul de lot și a identificat certificatul de analiză, dar are și documente care demonstrează că suplimentul nutritiv a fost prescris de o persoană autorizată (medic cu peste 40 de ani experiență în domeniul sportiv de înaltă perfromanță), informează ProSport.

Conform sursei citate, Simona Halep a delegat medicului responsabilitatea căutarii și identificării ingredientelor suplimentului nutritiv pe lista produselor interzise publicată de WADA și valabilă pentru sezonul competițional 2022.

Suplimentul utilizat de Simona poate fi gasit pe www.informed-sport.com, www.informed-choice.org, www.koelnerliste.com și https://www.nsfsport.com și este certificat pentru uz în cazul sportivilor de performanță, după cum scrie în descrierea site-urilor: 

„Certified for Sport®

Certified for Sport® meets the growing demands of athletes, coaches and all those concerned about banned substances”.”