ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PRO TV este în doliu, după ce un angajat de legendă al postului de televiziune a murit subit. „Foca”, așa cum îl alintau toți colegii, lucra în postul de televiziune încă de la înființarea trustului și a fost unul dintre oamenii de încredere ai fostului proprietar Adrian Sârbu, scrie RTV. Pe numele său real Marius Timcu, „Foca” a făcut parte din producția PRO TV încă din 1995, anul lansării postului de televiziune.

Vestea morții lui Marius, zis și Foca a fost dată de către fosta sa colegă Nuami Dinescu, actriță în emisiunea „Teo Show”, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care a rememorat clipele frumoase petrecute alături de el.

„Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.  Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța.

Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit. Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese.  Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a scris Nuami Dinescu pe pagina sa de Facebook.

Marius Timcu va fi depus la Capela Cimitirului Metalurgiei din Berceni, mâine 05.06.23, începând cu ora 13.00 iar înmormântarea va avea loc marți, au transmis colegii săi.