ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, potrivit surselor citate de Digi24.  După trei zile de scandal, Tuță, candidatul PSD-PNL a câștigat primăria cu doar aproximativ 500 de voturi în fața actualului edil, Clotilde Armand, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral, relatează Cotidianul.

Potrivit datelor centralizate de BEC, Tuță a obținut 36,61% din voturi, iar Clotilde Armand, 35,92% din voturi.

Clotilde Armand acuză în continuare că i-au fost scăzute voturi „din pix”.

„Într-o singură secție verificată din nou am recurepat 185 de voturi. Una singură și 166. Peste 1000 nu se găsesc iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 solicitări de renumărare și n-am primit niciun răspuns din partea BES.

Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1”, a scris ea în această dimineață pe Facebook. Pe de altă parte, Tuță a spus în repetate rânduri că numărătoarea s-a făcut corect.

La sectorul 2, unde au fost probleme similare, încă întârzie rezultatele finale ale votului de duminică.