ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În municipiul Brașov s-a închis și ultimul centru de vaccinare, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice, informează Bună Ziua Brașov.

Totodată, potrivit comunicatului oficial al Primăriei, și-a încetat activitatea și punctul de vaccinare din Piața Sfatului( care funcționa în weekend-uri).

Centrul de vaccinare de la Căminul pentru Persoane Vârstince a fost cel de-al patrulea centru de vaccinare care a funcționat în Brașov, iar în total, la cele patru centre, și-au desfășurat activitatea 310 persoane- asistenți medicali, medici și registratori.

Amintim centrele de vaccinare care au funcționat în Brașov: centrul din cartierul Tractorul, care s-a închis din prima zi a lunii iulie, centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, închis și el la data de 1 iulie, centrul din incinta Centrului de Afaceri, la fel, închis la 1 iulie și, respectiv, ultimul centru, de la Căminul pentru Persoane Vârstine, închis oficial, la data de 15 august, potrivit primăriei Municipiului Brașov.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews