ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În municipiul Brașov s-a închis și ultimul centru de vaccinare, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice, informează Bună Ziua Brașov.

Totodată, potrivit comunicatului oficial al Primăriei, și-a încetat activitatea și punctul de vaccinare din Piața Sfatului( care funcționa în weekend-uri).

Centrul de vaccinare de la Căminul pentru Persoane Vârstince a fost cel de-al patrulea centru de vaccinare care a funcționat în Brașov, iar în total, la cele patru centre, și-au desfășurat activitatea 310 persoane- asistenți medicali, medici și registratori.

Amintim centrele de vaccinare care au funcționat în Brașov: centrul din cartierul Tractorul, care s-a închis din prima zi a lunii iulie, centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, închis și el la data de 1 iulie, centrul din incinta Centrului de Afaceri, la fel, închis la 1 iulie și, respectiv, ultimul centru, de la Căminul pentru Persoane Vârstine, închis oficial, la data de 15 august, potrivit primăriei Municipiului Brașov.