ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone și Peter McCullough contribuie la lansarea unei mișcări globale de libertate pentru a combate Marea Resetare. Reignite Freedom - Reaprindeți Libertatea - urmărește să unească oamenii din întreaga lume împotriva agendei globaliste prin utilizarea de bani lichizi și sprijinirea fermierilor locali, relatează Life Site News.

O nouă inițiativă îi îndeamnă pe oamenii din întreaga lume să întreprindă acțiuni concrete, cum ar fi utilizarea de numerar și sprijinirea fermierilor locali, pentru a păstra libertățile fundamentale care sunt tot mai mult atacate.

Inițiativa Reignite Freedom își propune să "implementeze o ripostă globală, unificată și strategică împotriva agendei globaliste, asigurându-se că ne menținem libertatea individuală și colectivă".

Echipa lor de lansare este formată din critici bine-cunoscuți ai agendei "Marii Resetări", inclusiv doctorii Peter McCullough și Robert Malone, fostul director executiv al Pfizer Michael Yeadon și avocatul și autorul Robert F. Kennedy, Jr. Din echipă fac parte și lideri catolici precum Monica Smit, luptătoarea australiană pentru libertate, Michael Matt, editorul The Remnant, și Alexander Tschugguel, activist catolic austriac.
 
VIDEO: