ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PMP, Eugen Tomac, comentează, duminică seară, rezultatul alegerilor din Austria, apreciind că, în Austria Inferioară, Karl Nehammer a fost umilit, ”așa cum el însuși și-a permis să umilească 20 de milioane de români”. ”România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”, crede liderul PMP, potrivit news.ro, citat de Știripesurse.

„În Austria Inferioară, Nehammer a fost umilit astăzi la alegeri așa cum el însuși și-a permis să umilească 20 de milioane de români. A crezut că își poate păcăli propriul popor, folosind în mod absurd o temă falsă. 

I s-a demonstrat însă că minciuna are picioare scurte, iar aroganța și populismul se plătesc. 

România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie. Nehammer însă își trăiește începutul sfârșitului său politic. Nimeni niciodată nu a tratat cu mai mult dispreț România în ultimii 30 de ani. Iar acest lucru nu trebuie uitat!”, a scris Tomac, pe Facebook.