ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a stins din viață, la vârsta de 69 de ani, profesoara Mariana Davidescu, dascăl iubit și respectat al Liceului de Arte „Margareta Sterian”, fost inspector școlar general adjunct al IȘJ Buzău, informează Reporter Buzoian.

Se pensionase de câțiva ani, însă nu a apucat să se bucure prea mult; curând avea să descopere că suferă de o boală necruțătoare. S-a stins duminică dimineață, după o luptă lungă și inegală cu maladia care nu iartă pe nimeni

O veste cumplită!
Dna Mariana Davidescu, fost Inspector Școlar General adjunct, Inspector Școlar și Director al Liceului de Arte o perioadă de timp, a trecut la cele veșnice azi noapte! A fost un om deosebit sub toate aspectele,printre puținii care îmi apreciau munca și care mă încuraja permanent, care se bucura cu adevărat ori de câte ori ne vedeam( în liceu sau în afara liceului),care mă ajuta necondiționat,care efectiv mă adora. Mi-a fost profesoară ( istoria muzicii românești și universale) în perioada anilor 1995-1999,apoi ,pot spune că am devenit și colege în cadrul Liceului de Arte !
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Gabriela Cristea, fosta sa elevă.

Profesoara s-a îmbolnăvit în 2021. Chiar și așa, a continuat să predea în primele luni de boală, renunțând la catedră abia în 2022, după cum scrie Opinia de Buzău.