ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brândușa Istrate, coordonatoarea stației Kiss FM Câmpia Turzii, s-a stins subit, la puțin peste 40 de ani. Brândușa era om un extrem de activ și plin de viață, care punea suflet în tot ceea ce făcea, amintește Turda News. 

Mesajele de condoleanțe au început să apară, cunoscuții, prietenii și familia sunt profund marcați de vestea trecerii în neființă a Brândușei.


"Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celei care a plecat dintre noi, mult prea devreme, Brândușa Istrate. S-a stins o ființă atât de dragă și veselă, lăsând în urmă durere si tristețe. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ta pe care azi am pierdut-o cu toții. Te vom purta mereu în suflet, Brândușa ne vom aminti cu drag și bucurie de tine! Dumnezeu să te ierte! Să veghezi de acolo, de Sus, asupra familiei tale. Condoleanțe familiei și putere să treacă peste această încercare!”, este doar unul dintre mesajele care, de aseară, au umplut rețelele de socializare.

Brândușa Istrate a „cochetat” și cu arta/pictura, psihologia, Zumba, sportul, ciclismul, terapia Bowen și multe altele.

Dumnezeu sa o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!