ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Institutul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuță” din Cluj îi aduce un omagiu profesorului emerit Sandu Bologa, chirurg oncolog, care a trecut în neființă, la vârsta de 95 de ani, transmite Cluj24.
 
”Domnia sa și-a desfășurat activitatea în cadrul Institutului nostru, aducând chirurgiei oncologice românești o serie de cercetări și studii care au condus la o abordare modernă și corectă a pacienților.

Aportul domnului profesor Bologa, ca urmare a întregii sale activități științifice și profesionale, este un exemplu demn de urmat.

Institutul Oncologic Cluj-Napoca transmite familiei și celor dragi sincere condoleante”, arată conducerea unității medicale.

Dr. Florian Nicula, medic chirurg în cadrul secției Chirurgie I a Institutului Oncologic, a dorit să transmită un mesaj în numele său și a doi colegi, dr. Alexandru Trăilă și dr. Emilian Neagoe, la dispariția celui care le-a fost mentor, profesorul Sandu Bologa.

”Dl. profesor Bologa ne-a adus în Institut, ne-a îndrumat primii pași și ne-a învățat chirurgie. A fost o personalitate extraordinară.”