ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proprietarul Twitter, Elon Musk, l-a luat la rost pe Anthony Fauci, într-un tweet viral care a strâns peste 80.000 de aprecieri în aproximativ 11 ore. În stilul său clasic, Musk a cerut ca Fauci să fie pus sub acuzare penală, informează NY Post.

"Mă numesc Judecați-l/Fauci", a postat Musk pe Twitter.
 
El a postat, de asemenea, o imagine photoshopată a consilierului medical șef al Casei Albe care se retrage și îi șoptește la ureche președintelui Biden:
 
"JUST ONE MORE LOCKDOWN MY KING..." ( Măcar încă un lockdown, regele meu)
 
Imagine

Mesajul lui Musk vine în contextul în care republicanii din Camera Reprezentanților l-au acuzat pe Fauci că a mințit în legătură cu finanțarea cercetării a virusul Covid-19 în laboratoarele din Wuhan.
 
 
Mesajul a devenit rapid viral, primind peste 800.000 de aprecieri în aproximativ 11 ore.
 
*Nota Redacției: Imaginea postată de Musk este un edit al unei capturi din celebrul film Stăpânul Inelelor, în care personajul negativ, Grima limbă de vierme, trimisul vrăjitorului Saruman (aliat al forțelor întunericului), îl manipulează pe regele Theoden, aflat sub vraja lui Saruman, care îi încetoșa judecata.
 
The Daily Blathering: Exorcise Your Wormtongue - ROC Vox Recording & Production, LLC.