ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vești de la Părintele Ioan Șolea, al cărui băiat, Alexandru, a fost diagnosticat acum câteva zile cu leucemie acută limfoblastică, tip T:

„Dragii nostri prieteni,

Vă scriem acest mesaj, ca să vă spunem despre evoluția stării de sănătate a lui Alex, din ultimele zile. Datorită rugăciunilor voastre și a minunatei echipe de profesioniști de la Spitalul Fundeni, din București, analizele au început să se amelioreze, ceea ce ne dă o speranță destul de mare, că va putea fi transportat cu avionul, la Roma. Sperăm ca acest lucru să se întâmple marți, cel târziu.

O singură analiză mai trebuie îmbunătățită pentru a putea zbura: numărul de trombocite. Pentru acest lucru, are nevoie de donare urgentă de sânge, în oricare dintre centrele de recoltare din țară, mâine dimineată, luni, între orele 8 și 11.

Dacă printre dvs sunt doritori să doneze, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj, iar mâine, la donare, vă rugăm să specificați că este pentru Șolea Alexandru, internat la spitalul Fundeni. După ce donați, vă rugăm sa trimiteți pe whatsapp (0766878218 - Ioan Șolea) sau pe messenger facebook, poză cu bilețelul pe care îl primiți din partea centrului de recoltare, pentru a putea face dovada donațiilor.

Suntem copleșiți de dragostea voastră. Simțim cum rugăciunile voastre au făcut posibilă ameliorarea analizelor lui Alexandru. Pentru a ne pregăti de plecare nu doar din punct de vedere medical, ci și duhovnicesc, pe cei care sunteți din Buzău și puteți veni, vă invit astăzi, la ora 17, la Biserca Sf. Mare Mucenic Gheorghe, din Buzău, Strada Patriei. Vom savârși slujba Paraclisului Preacuratei Născătoare de Dumnezeu, nu doar pentru Alexandru, ci și pentru toți bolnavii de boli cronice. Vă îndemnăm să veniți cât mai mulți dintre cei bolnavi, ca să ne rugăm cu toții pentru însănătoșirea tuturor.

Cei care nu sunteți din Buzău și doriți, vă îndemn să faceți Paraclisul Maicii Domnului în seara aceasta, pentru Alexandru, pentru bolnavii de boli cronice și pentru toți cei bolnavi.

Dumnezeu să va răsplătească eforturile!”

Apelul lui Pompiliu Diplan:

Facem apel la sprijinul dumneavostră, prin donatii, după putere, in unul dintre aceste conturi:

TITULAR: tatal copilului: ȘOLEA IONUT ADELIN

RON RO31BTRLRONCRT0123020901

EURO RO78BTRLEURCRT0123020901

USD RO82BTRLUSDCRT0123020901

GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901

Revolut 0040766878218 sau @ionutanx7v

Pay pall cu nume Solea Ionut Adelin sau ioan.solea@gmail.com

VIDEO: