ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Regimul Biden nu reușește niciodată să orchestreze o cale de a ocoli Constituția SUA și de a trăda poporul american. Un raport bombă din Epoch Times de sâmbătă dezvăluie că regimul este pe cale să cedeze suveranitatea Americii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și să îi ofere acesteia controlul deplin asupra viitoarei politici privind pandemiile, scrie TheGatewayPundit.

Alicia Powe de la TGP, de exemplu, a dezvăluit în exclusivitate faptul că Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al lui Biden a înaintat în secret amendamente propuse, „Consolidarea pregătirii și a răspunsului OMS la urgențele sanitare", către OMS pentru a reforma Regulamentul internațional de sănătate din 2005, un tratat existent în domeniul sănătății. Amendamentele deleagă organismului internațional de birocrați nealeși mai multă autoritate pentru a defini ce constituie o pandemie, când o pandemie este în curs de desfășurare, cât timp durează o pandemie și cum „să prevină, să detecteze și să răspundă la viitoarele urgențe de sănătate publică de interes internațional", delegând în cele din urmă OMS autoritatea totală asupra operațiunilor de urgență din SUA în timpul unei „urgențe de sănătate publică".

Julian Conradson, de la TGP, a mai relatat că există un plan pentru un pașaport digital și un sistem de identificare obligatoriu și universal. Organismul interguvernamental de negociere al OMS (INB) a programat o întâlnire pentru 27 februarie, astfel încât membrii să elaboreze termenii finali și să semneze.

Odată ce America va semna oficial acest acord, vom fi complet la mila organizației globaliste care a ajutat Partidul Comunist Chinez (PCC) să mușamalizeze focarul original de COVID-19 din Wuhan. Negocierile dintre secretarul Biden pentru sănătate și servicii umane, Xavier Becerra, și șeful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, au dat naștere la ceea ce se numește „proiectul zero" al unui tratat privind pandemia. Proiectul a fost publicat la 1 februarie și are acum nevoie de ratificarea tuturor celor 194 de state membre ale OMS.

Proiectul zero conferă OMS puterea de a declara și de a gestiona o urgență pandemică globală. Odată declarată o urgență sanitară, fiecare semnatar, inclusiv Statele Unite, trebuie să se supună autorității OMS. Acest lucru include cedarea în fața acestora în ceea ce privește tratamentele, închiderile și pașapoartele de vaccinare, împreună cu supravegherea guvernamentală.

Legătura cu proiectul: Proiectul zero al OMS

Mulțumită PCC și OMS, virusul a continuat să se răspândească în întreaga lume și să ucidă milioane de oameni nevinovați. Numai în SUA au murit peste un milion de americani din cauza COVID. Și mai înfricoșător este faptul că regimul Biden nu consideră că trebuie să supună acest acord aprobării Senatului, deoarece nu îl numește tratat oficial, deși are toată forța unui tratat. Bunul simț ne spune că aceasta este o manevră neconstituțională, dar regimul Obama a scăpat de Acordul inițial cu Iranul folosind un raționament juridic similar.

Să ne bazăm pe instanțele federale pentru a ne salva s-ar putea dovedi, de asemenea, nesăbuit, în ciuda faptului că acestea sunt oarecum de dreapta. The Epoch Times ne amintește că există cazuri la Curtea Supremă în care administrațiile anterioare au avut câștig de cauză în circumstanțe similare. Primul este statul Missouri vs. Holland, în care Curtea Supremă a decis că tratatele au prioritate față de legile statului. Cea de-a doua decizie, United States v. Belmont, a stabilit că acordurile executive fără acordul Senatului pot fi obligatorii din punct de vedere juridic, având forța unor tratate. Există, de asemenea, judecători ai Curții Supreme nominalizați de republicani care nu sunt conservatori de încredere. Nu se poate conta pe disponibilitatea lor de a încălca precedentele și de a susține Constituția.

The Epoch Times a scris:

Administrația Biden se pregătește să înscrie Statele Unite într-un acord „obligatoriu din punct de vedere juridic" cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) care ar da acestei filiale a ONU cu sediul la Geneva autoritatea de a dicta politicile Americii în timpul unei pandemii.
 
În ciuda criticilor larg răspândite la adresa răspunsului OMS la pandemia COVID, secretarul american pentru sănătate și servicii umane (HHS), Xavier Becerra, s-a alăturat directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, în septembrie 2022, pentru a anunța „dialogul strategic SUA-OMS". Împreună, au dezvoltat o „platformă pentru a maximiza parteneriatul de lungă durată dintre guvernul SUA și OMS și pentru a proteja și promova sănătatea tuturor oamenilor din întreaga lume, inclusiv a poporului american".

Aceste discuții și altele au dat naștere „proiectului zero" al unui tratat privind pandemia, publicat la 1 februarie, care acum caută să fie ratificat de toate cele 194 de state membre ale OMS. O reuniune a Organismului interguvernamental de negociere al OMS (INB) este programată pentru 27 februarie pentru a elabora termenii finali, pe care toți membrii îi vor semna apoi.

Redactat sub sloganul „lumea împreună în mod echitabil", proiectul zero acordă OMS puterea de a declara și de a gestiona o urgență pandemică globală. Odată declarată o urgență sanitară, toți semnatarii, inclusiv Statele Unite, s-ar supune autorității OMS în ceea ce privește tratamentele, reglementările guvernamentale, cum ar fi închiderile și mandatele de vaccinare, lanțurile de aprovizionare la nivel mondial, precum și monitorizarea și supravegherea populațiilor. Tratatul OMS privind pandemia face parte dintr-un efort dublu, care coincide cu o inițiativă a Adunării Mondiale a Sănătății (WHA) de a crea noi reglementări globale privind pandemiile, care ar înlocui, de asemenea, legile statelor membre. WHA este organismul de reglementare al OMS, format din reprezentanți ai statelor membre.

„Ambele [inițiative] sunt fatalmente periculoase" a declarat Francis Boyle, profesor de drept internațional la Universitatea Illinois, pentru The Epoch Times. „Fie una dintre ele, fie amândouă ar institui un stat polițienesc medical la nivel mondial sub controlul OMS și, în special, al directorului general al OMS, Tedros. Dacă una dintre ele sau ambele trec, Tedros sau succesorul său va putea emite ordine care vor ajunge până la medicii dumneavoastră de îngrijire primară."

O întrebare cheie în jurul acordului este dacă administrația Biden poate lega America de tratate și acorduri fără acordul Senatului american, care este necesar în conformitate cu Constituția. Proiectul zero admite că, potrivit dreptului internațional, tratatele dintre țări trebuie să fie ratificate de către legislaturile naționale, respectând astfel dreptul cetățenilor lor de a consimți. Cu toate acestea, proiectul include, de asemenea, o clauză potrivit căreia acordul va intra în vigoare în mod „provizoriu", imediat ce va fi semnat de delegații OMS, și, prin urmare, va fi obligatoriu din punct de vedere juridic pentru membri fără a fi ratificat de către legislaturi.

Există mai multe decizii ale Curții Supreme a SUA care ar putea sprijini administrația Biden în acest sens. Printre acestea se numără State of Missouri v. Holland, în care Curtea Supremă a decis că tratatele au prioritate față de legile statului. Alte decizii, cum ar fi United States v. Belmont, au statuat că acordurile executive fără acordul Senatului pot fi obligatorii din punct de vedere juridic, având forța unor tratate. OMS, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA și Banca Mondială au fost contactate în legătură cu acest articol, dar nu au oferit un răspuns.

Presupunând că regimul finalizează acest acord, libertățile noastre se vor evapora complet atunci când va avea loc următoarea pandemie, iar nenumărați americani vor pieri în acest proces. Orice membru al Congresului care nu face demersuri pentru a-l pune sub acuzare pe Biden din această cauză își anulează datoria constituțională.