ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a început ”reforma” pe care i-a cerut-o președintele Iohannis după tragedia de la Balș. Cu poza lui de pe pagina de Facebook.
 
Băiatul de turnător și nepot securist care în toamna anului trecut a încercat să se folosească de tragedia Colectiv pentru a strânge semnături pentru listele USRPLUS la alegerile parlamentare, cerând internauților să semneze listele USRPLUS și invocând tragedia Colectiv și OUG 79/2016 pentru depolitizarea spitalelor, a început „schimbarea” cu el. După incendiul de la Matei Balș care a îndoliat România, Vlad Voiculescu și-a schimbat poza de profil.
 
Întrebat, vineri seara, la RTV, dacă i s-a cerut oficial să își dea demisia după tragedia de la Blaș, Vlad Voiculescu a răspuns: ”Nu. Evident că nu. După același principiu, cred că orice ministru vine la acest domeniu, în Sănătate, în prima lună, poate conta că pe o demisie… poate să își depună de la început demisia. Evident că trebuie cu toții să avem responsabilitatea faptelor noastre și, în cazul a ceea ce s-a întâmplat la ”Matei Balș”, cu siguranță există responsabilități și responsabili, dar ele trebuie căutate acolo unde sunt, după ce vom avea rezultatele anchetei”, a declarat Vlad Voiculescu, lăsând să se înțeleagă că nu se simte responsabil pentru situația de la ”Matei Balș”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews