ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sydney Mardi Gras Parade, una dintre cele mai mari parade gay din lume, s-a desfășurat în condiții normale, cu excepția faptului că acțiunea a fost relocată din cauza măsurilor de prevenție. „Marșul libertății”, care celebrează comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queers) și are loc în mod tradițional în centrul orașului, a avut loc anul acesta la Sydney Cricket Ground (SCG), un stadion din Sydney, informează SmartRadio.

Aproximativ 36.000 de spectatori s-au adunat în incintă pentru a privi parada cu circa 5.000 de participanți. Pentru cei curioși, pe lângă foto, există și VIDEO.

CTP, ARAFAT, MUSTA, RAFILA, STREINU-CERCEL și TURNĂTORII DE LA ADEVĂRUL ar fi avut mult de lucru acolo... Oare cât de tare o să-i critice „Cioclii Apocaliptici” pe homosexualii din toată lumea care s-au reunit la Sydney sfidând regulile OMS?