ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


E scandal ”monstru” după ce mai mulți ”influenceri” au fost păcăliți să promoveze un produs inexistent. Silviu Faiăr, Ana Morodan și Oana Roman se numără printre cei care și-au luat țeapă, informează Știripesurse.
 
Un vlogger a pus la cale un plan pentru a arăta cum cei pe care sute de mii de oameni îi urmăresc fac promovare la orice, fără să existe o documentare temeinică. Aceștia au promovat produsul „Brânza Regelui" ca pe vaccinul „Sigur și Eficient”.

Unii dintre cei mai urmăriți ”influnceri” au ajuns să facă reclamă la un produs care nu există. Un cunoscut vlogger care scoate la iveală impostura celor care au mii de urmăritori, a pus la cale o campanie de promovare fictivă.

Acesta a cumpărat o bucată de brânză de la un Supermarket și a trimis-o influencerilor. Aceasta era ambalată într-o cutie roșie și conținea și un mesaj.

În scrisoarea trimisă, acesta susținea că brânza a fost produsă de Curtea Regală și este un produs aniversar în cinstea regelui Chares al Marii Britanii.

Fiica lui Petre Roman, Oana Roman, a povestit fanilor ei cum a primit acest produs de la Regele Charles, cât este de excepțional, ce poveste senzațională are și că este onorată că a fost aleasă de regalitate pentru a promova produsul... Penala Ana Morodan a fost la fel de entuziasmată. Doar o bucată de brânză le-a fost de ajuns...

Priviți în video-ul de mai jos: