ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Prezidențială a anunțat că întreaga delegație, alături de președintele Klaus Iohannis, au fost testați pentru Covid-19. Klaus Iohannis a avut două rezultate negative consecutive, singura care a avut rezultat pozitiv fiind Ligia Deca, ministrul Educației, anunță ȘtiriPeSurse. 

Motivul pentru care s-a iscat această problemă și care nu e pe deplin lămurită, îl redăm mai jos, punând accentul pe un posibil zbor incognito al doamnei Carmen Iohannis. 

Totul a început odată cu vizita lui Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, acolo unde acesta s-a deplasat alături de soția sa și alți oficiali de stat, însă, potrivit sursei citate, la întoarce, aceștia ar fi întâmpinat probleme.

Cu o zi înainte de revenirea lui Klaus Iohannis din „vizita de stat”,  un avion Boeing 737-700BBJ a zburat pe ruta Dubai-Sibiu și apoi a revenit la București, însă Klaus Iohannis nu se afla în el iar singura persoană despre care sursa citată menționează că ar fi putut „ateriza” la Sibiu, este Carmen Iohannis. Această informație a fost publicată de BoardingPass iar ulterior ar fi fost ștearsă de pe pagina lor oficială după ce Ligia Deca a fost diagnosticată „pozitiv” la testul PCR. 
 
content-image