ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Manole a decedat la doar 39 de ani. „Astrologul” - așa cum se considera - s-a stins din viață fulgerător, iar moartea acesteia i-a îndoliat pe toți cei care au cunoscut-o și care au lucrat cu ea. Femeia a cochetat cu lumea presei scrise, dar și a televiziunii, fiind invitată chiar și în platoul Kanal D de mai multe ori, potrivit Wowbiz.

Potrivit sursei citate, luni, 30 ianuarie, aceasta s-a stins din viață după ce a suferit un stop cardio-respirator. Femeia nu a mai putut fi salvată, spre disperarea celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

Vestea a fost făcută publică de către prietenii acesteia, care au postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj emoționant.

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, au transmis aceștia pe rețeaua de socializare.

Nu a durat mult și pagina de Facebook a femeii s-a umplut de mesaje sfâșietoare din partea celor care i-au fost alături femeii.

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot sa cred! Tot sper sa fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat Dumnezeu s-o odihnească în pace și drum lin către îngeri și către tatăl el! Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne câteodată nu te înțelegem, numai tu știi sa le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....! Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mădă! Condoleanțe, doamna Daniela!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care oamenii le-au lăsat la postarea care anunță moartea Mădălinei.
 


Conform a1.ro, apropiați ai familiei au povestit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”, relatează Bzi.
 
Familia, însă, nu a confirmat, deocamdată, cauza decesului.

Mădălina Manole a făcut pe rând, televiziune (la Pro TV, TVR 2, Look TV sau Digi 24), apoi s-a îndreptat către print și online (revistele Tonica, Unica sau Gândul, CanCan, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului). „Stelele i-au hărăzit un alt destin” însă, scrie tvr.ro, citat de Bzi.