ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul federal al SUA urmărește persoanele care au decis să nu facă injecția cu vaccinul COVID-19, potrivit unor înregistrări guvernamentale federale bombă și a unor înregistrări video obținute în exclusivitate de NationalFile. Potrivit videoclipului șocant, persoanele nevaccinate sunt urmărite în liniște atunci când merg la cabinetul medical sau la spital, datorită unui nou program discret propus și implementat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Materialele de ședință guvernamentală arată clar că noul program este conceput pentru a „urmări persoanele care nu sunt imunizate sau sunt doar parțial imunizate", scrie NationalFile într-un articol semnalat de dr. Robert Malone.
 
O informație bombă a fost dezvăluită la întâlnirea virtuală Zoom din 14-15 septembrie 2021 a Comitetului de coordonare și menținere a ICD-10 al guvernului federal (care include reprezentanți ai Centrelor pentru Servicii Medicare și Medicaid, cunoscute sub numele de CMS, și ai Centrului Național pentru Statistici de Sănătate al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC)). În cadrul reuniunii, Comitetul a discutat despre noile categorii de coduri "ICD-10" pe care Centrul Național de Statistică Sanitară (NCHS) al CDC dorea să le creeze pentru a marca persoanele ca fiind "Nevaccinate pentru COVID-19", "Parțial vaccinate pentru COVID-19" și „Alt statut de subimunizare".

Sistemul de codificare ICD-10 a fost creat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), iar medicii sunt obligați să îl folosească pentru a clasifica diferite tipuri de pacienți. Codurile ICD-10 sunt păstrate în dosarul electronic de sănătate al pacientului și sunt folosite de companiile de asigurări în scopul facturării. Centrul Național pentru Statistici de Sănătate al CDC păstrează codurile ICD-10. În cadrul codurilor ICD-10, există o categorie cunoscută sub numele de coduri „ICD-10-CM" (care se pare că sunt utilizate de CDC în scopuri de urmărire), iar această categorie „CM" include noua categorie „Nevaccinat pentru COVID-19", precum și categoria „Parțial vaccinat pentru COVID-19" și categoria „alt statut de subimunizare".

Comitetul a precizat clar că noile coduri vor fi utilizate pentru a „urmări" persoanele nevaccinate. La momentul reuniunii, persoanele care au avut reacții adverse la un vaccin anterior vor fi în continuare clasificate ca nevaccinate sau parțial vaccinate, chiar dacă sunt în imposibilitatea fizică de a primi mai multe vaccinuri sau rapeluri. CDC a implementat noile coduri pentru a urmări persoanele nevaccinate în aprilie 2022, potrivit unui document publicat pe un site al guvernului federal CMS. 

David Berglund, M.D., membru al personalului Comitetului de coordonare și întreținere ICD-10, a citit de la pagina 194 a unui pachet de subiecte CDC pregătit pentru ședință (Citiți pachetul de subiecte CDC AICI).

În Topic Packet se afirmă: „În perioada actuală a pandemiei COVID-19, imunizările au oferit protecție pentru multe persoane, dar există un interes în a putea urmări persoanele care nu sunt imunizate sau sunt doar parțial imunizate. În momentul actual, acesta este un factor de risc modificabil semnificativ pentru morbiditate și mortalitate și prezintă interes din motive clinice, precum și valoare pentru sănătatea publică. NCHS propune crearea de coduri pentru nevaccinat pentru COVID-19 și pentru vaccinat parțial pentru COVID-19."

„NCHS" înseamnă Centrul Național de Statistică în domeniul Sănătății, care este o divizie a guvernului federal american din cadrul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Iată imagini de la întâlnire în care David Berglund discută despre noile coduri. DOSARUL NAȚIONAL a obținut această înregistrare video de pe un site guvernamental protejat prin parolă.


Berglund a declarat: „Acestea sunt modificările propuse de ei", referindu-se la divizia NCHS a CDC. Iată pagina 194 din Pachetul de subiecte pentru ședință, care se referă la „Interesul de a putea urmări persoanele care nu sunt imunizate sau sunt doar parțial imunizate".
 


Un comentator de la Premier a întrebat despre pacienții care „ar putea să fi avut prima injecție, să fi avut o reacție adversă foarte gravă și să nu poată primi a doua injecție. Ar trebui poate să existe un cod care să indice vaccinarea incompletă sau nevaccinarea din cauza contraindicației?".

David Berglund a răspuns: „Hmm. Deci, în esență, asta ar fi, ar putea fi „vaccinat parțial" sau, ei bine, în unele cazuri, oamenii ar putea fi complet nevaccinați dacă au avut un istoric de reacție la anumite tipuri de vaccinuri. Dar, în esență, gândul ar fi că ar exista un istoric al unui alt cod de tip de reacție care ar explica acest lucru. Ar trebui să mă uit la modul în care s-ar putea face acest lucru. Nu am propus, în acest moment, să avem o modalitate separată de codificare a acestui tip de situație aici. Dar, cu siguranță, ar putea exista un interes în acest sens. Putem cu siguranță să analizăm mai departe acest lucru."

Pe un site guvernamental al NIH se afirmă: "Codurile de diagnosticare ICD-10-CM vor spune povestea fiecărei întâlniri cu pacientul, vor descrie etiologiile procesului de boală, vor explica complicațiile îngrijirii, vor oferi o bază pentru necesitatea medicală, vor susține acoperirea în scopul plății, vor identifica incidența bolii și vor susține urmărirea statistică pentru practicile de asistență medicală, precum și vor oferi informații despre starea de boală în practicile medicale în întregul continuum de îngrijire."