ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Connor Garden-Bachop, rugbyst din Noua Zeelandă, a murit subit la vârsta de 25 de ani, a anunțat marți Federația de rugby din Noua Zeelandă, citată de AFP. "Connor a decedat luni. Întreaga lume a rugbyului este focalizată să-i susțină pe apropiații săi", a indicat New Zealand Rugby într-un comunicat, potrivit EuroNews.

Poliția neozeelandeză a precizat că nu consideră ”suspect” decesul sportivului, astfel că moartea sa nu necesită o ancheta aprofundată. Medicii legiști urmează să determine cauza decesului.

Cine a fost Connor Garden-Bachop

Connor Garden-Bachop, jucătorul celor de la Highlanders, a jucat 30 de meciuri în Super Rugby, principala competiție rezervată cluburilor din Emisfera Sudică.

Garden-Bachop jucase pentru Highlanders timp de cinci sezoane, dar nu mai urma să continue în cadrul echipei și în sezonul următor.

El a postat sâmbătă pe Instagram: "Vă mulțumesc @highlandersteam pentru cinci ani de neuitat. Mulțumesc tuturor celor din sud pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă și le mulțumesc băieților cu care am fost onorat să împart terenul. A fost o plăcere. Îmi va fi dor de voi toți. Până data viitoare".

Connor Garden-Bachop este fiul foștilor internaționali neozeelandezi Stephen Bachop și Susan Garden-Bachop și nepotul unui alt All Black, Graeme Bachop.