ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Giganții spanioli Real Madrid și Barcelonq au transmis condoleanțe după ce o vedetă a naționalei spaniole sub 15 ani a decedat în mod tragic, potrivit dailymail.

Decesul jucătoarei Estrella Martin, în vârstă de 14 ani, de la Sporting Club de Huelva, a fost anunțat miercuri de către club într-un comunicat. Potrivit presei locale, aceasta a fost găsită în propria casă de către părinții ei miercuri dimineață. Ea se antrenase în mod normal cu coechipierele marți după-amiază.

Martin, jucătoare a academiei Huelva și reprezentantă a Andaluziei sub 15 ani, a decedat în orașul său natal Ayamonte, în sudul Spaniei, omagiile venind acum din partea întregului fotbal spaniol. Colegii de echipă s-au numărat printre cei care au fost prezenți la casa funerară unde a fost transportat trupul neînsuflețit.

Președintele clubului, Manuela Romero Landa, a declarat pe Twitter: „Nu există cuvinte pentru a consola familia și prietenii. Toată susținerea și puterea mea pentru ei. Zboară sus, Steaua noastră. Vei fi steaua care ne va ghida mereu. RIP, iubito.”
Sporting Huelva trebuia să întâlnească în cursul zilei de astăzi Sevilla în La Liga F, însă meciul a fost amânat. De asemenea, antrenamentele Academiei au fost anulate. Real Madrid a postat: „Real Madrid, președintele și Consiliul său de Administrație deplâng profund decesul Estrellei Martín, jucătoarea echipei de tineret a @sportinghuelva. 

Echipa feminină a Barcelonei a adăugat: „Ne alăturăm durerii familiei Huelva. Odihnește-te în pace.”

În timp ce Villarreal Women a declarat: „Din partea Villarreal CF dorim să transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei, precum și întregii familii @sportinghuelva".
VIDEO TRIST CU ATACURI DE CIRD ȘI DECESE SUBITE DE SPORTIVI: