ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna doctor Ioana Niță, medic primar, a transmis un mesaj pentru Daniel Coriu, de la Colegiul Medicilor, prin intermediul redacției ActiveNews. Pe această cale, dânsa cere demisia imediată a acestuia din funcție, semnalând că este inadmisibil modul în care este tratată doamna doctor Geanina Hagimă de către instituția reprezentată de Coriu.  
 
Starea de Libertate a făcut Apel pentru susținerea doctoriței Geanina Hagimă, vineri, 17 martie, la ora 10:15, în fața Colegiului Medicilor din România, str. Pictor Romano 14, Bucuresti, la o adunare publică organizată de Asociația Stop Discriminării Cetățenilor - Mr. (Rz.) dr. Ing. Dan Bazavan.
 
Redăm mesajul doamnei Dr. Ioana Niță, integral, mai jos: 
 
 „Domnule doctor Coriu,

Sunteti o mare dezamagire pentru noi medicii! Evident ca nu ati putea fi o dezamagire daca initial nu ati fi fost o mare amagire. Prin hartuirea continua si penibila pe care o tot aplicati doamnei doctor Gianina Hagima ati transformat Colegiul Medicilor intr-o institutie de urmarire bolsevica.

Pana si in Regulamentul de Organizare si Functionare al CM este trecut printre drepturile salariatilor si dreptul la opinie. Dumneavoastra ati sarit dincolo de limita de bunului simt incat sanctionati pana si dreptul la opinie ale celor care nu va sunt in subordine. De cand se ocupa CM de probleme de constiinta? De cand suntem anchetati pentru ca avem sau nu avem o parere sau o credinta?
 
Si sa nu uitam ca tot in ROI al CM este trecut dreptul la perfectionarea pregatirii profesionale. Dupa modul in care gestionati "problema" doamnei dr Gianina Hagima aveti mari lacune in exercitarea acestui drept.

Sau ... Si acum ajungem la conflictul de interese si dovezile va expun: sunteti sponsorizat de firmele producatoare de medicamente. Orice institutie are la dosarul de personal al fiecarui angajat o declaratie privind conflictul de interese. Exista si in dosarul dumneavoastra de personal o asemenea declaratie? Sau sunteti mai presus de astfel de lucruri care pot afecta doar vulgul?

Soljenitin a spus: „Minciunile nu pot sa persiste decat prin violenta. Cu cat minciuna e mai indrazneata si sfruntata, cu atat mai insistente vor fi apelurile la conformare si al eliminarea dezaprobarii"

Demisia este singura atitudine onorabila care poate sa va mai spele obrazul.
Asteptam sa va reabilitati onoarea prin demisie.

Fara nicio urma de respect si cu mare dezamagire,

Dr. Nita Ioana - medic primar
 
Nota Redacției: Puteți semna petiția pentru demisia doctorului Coriu aici: https://www.petitieonline.com/coriu_demisia