ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică un proiect care prevede obligativitatea prezentării „certificatului verde” de către personalul din domeniu, sub sancțiunea suspendării contractului de muncă. De asemenea, premierul Florin Cîțu a afirmat ca și profesorii să fie obligați să se vaccineze. Inițiativa în sine este anti-constituțională, fapt ce nu pare să deranjeze guvernanții actuali. Observator News a invitat românii să se pronunțe dacă sunt de acord ca medicii și profesorii să fie obligați să se vaccineze, într-un sondaj acum încheiat. Au răspuns câteva zeci de mii de români. Rezultatul, de ținut minte, în infografia de mai sus: 98,92% spun NU vaccinării obligatorii a medicilor și profesorilor.

Citiți și semnați AICI: MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și zeci de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews