ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică un proiect care prevede obligativitatea prezentării „certificatului verde” de către personalul din domeniu, sub sancțiunea suspendării contractului de muncă. De asemenea, premierul Florin Cîțu a afirmat ca și profesorii să fie obligați să se vaccineze. Inițiativa în sine este anti-constituțională, fapt ce nu pare să deranjeze guvernanții actuali. Observator News a invitat românii să se pronunțe dacă sunt de acord ca medicii și profesorii să fie obligați să se vaccineze, într-un sondaj acum încheiat. Au răspuns câteva zeci de mii de români. Rezultatul, de ținut minte, în infografia de mai sus: 98,92% spun NU vaccinării obligatorii a medicilor și profesorilor.

Citiți și semnați AICI: MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și zeci de alți semnatari. SEMNAȚI AICI