ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 10.01.2021 - Este ultima zi de vot așa că vă invităm să vă spuneți cuvântul, dacă nu ați făcut-o până acum. De asemenea, este ultima zi în care mai puteți trimite materiale pentru Concursul cu Premii „Era Covid și Marea Resetare - starea actuală, perspective, soluții. Mâine, 11, rezultatele finale.

„Gazetarul trebuie să fie omul liber care să exprime cuvântul nu al lui, ci al nației. Gazetarul trebuie să aibă mereu în față nevoile nației. El nu scrie de dragul artei. Orice rând scris într-o gazetă, într-o revistă, într-o carte, trebuie să aibă în vedere starea aceasta a nației. El e un apostol, al nației, gazetarul!”

„Și pe Dumneavoastra, ziariștii, vă îndemn să fiți în Adevăr, căci vă stă în putere să salvați omul de la cădere. Nu-i stârniți poftele și nu-l amăgiți cu toate plăcerile lumii, ci îndreptați-l, așa după cum vă pricepeți, spre trăirea în Hristos. Căci dacă nu veți face asta, mare păcat veți avea. Harul Domnului nostru Iisus Hristos și dragostea lui Dumnezeu-Tatăl și împărtășirea Sfântului Duh să fie cu voi toți! Amin”. - Părintele Justin Pârvu

Cu aceste gânduri am pășit în Noul An și vă invităm să facem o retrospectivă a anului trecut prin mai multe sondaje de opinie: cel mai, cea mai, la diferite categorii, politicieni, medici, comunicatori, după cum apreciați, ca să știți cum stăm. Puteți vota până pe data de 10 ianuarie, mai jos sau pe prima pagină a site-ului nostru. Cel mai TOXIC politician / medic / comunicator va primi din partea ActiveNews Premiul Cucuta de Tablă (trei table), respectiv de două galoane de tablă sau un galon de tablagiu, iar pentru cei mai buni la aceleași categorii Premiul Penița de Aur.

Notă: La cererea cititorilor, Radu Tudor primește premiul Ex-aequo de cel mai fidel Euro-comunicator al viitorul Ex-comandant al acțiunii!

Tot astăzi lansam Concursul cu Premii „Era Covid și Marea Resetare - starea actuală, perspective, soluții, concurs de eseuri realizat în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Carte Ortodoxă, cu termen limită tot 10 ianuarie și premiere pe 15 ianuarie de Ziua Românului și Gazetarului Absolut, Mihai Eminescu.

Așadar, până atunci, vă invităm la vot: