ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


InPolitics și presa română neînregimentată în Rețeaua Clanului de tip țigănesc Coldea au făcut public și în România investigațiile din presa albaneză despre ramificațiile mafiote ale Caracatiței Soros în regiune, cu ventuzele lui locale, procuroarea comuistă Monica Macovei și generalul repetent Florian Coldea. Presa albaneză nu era străină de structurile rețelare ale Mafiei securistice Soros, despre care noi facem dezvăluiri încă de la înființarea ei în România. Un exemplu este cel de mai jos, revenit acum în actualitate cu trimiteri la zi ca fond documentar al articolelor din presa de la Tirana. Surse: ActiveNews și Research Capital Group din SUA. Publik - Albania scria:

Këshilltari i Bush: Ja si e ka marrë Soros pushtetin në Rumani!

Consilierul lui Bush: Iată cum a preluat Soros puterea în România!

Un documentar în 7 episoade arată cum în România „activiștii Soros au folosit cruciada anticorupție pentru a prelua și păstra puterea fără a fi nevoiți să câștige alegeri”.

Unul dintre cele mai prestigioase ONG-uri americane, Research Capital Group, condus de un fost consilier al președintelui Bush, a realizat un documentar complet despre prezența și influența miliardarului Soros în România intitulat „Fantomele românești ale lui Soros”.

„Fantomele lui Soros” sunt mii de bărbați și femei care au plecat la studii în străinătate pe banii lui George Soros și când s-au întors în România au fost numiți în funcții importante în administrația publică sau și-au deschis ONG-uri. În documentar, autorul oferă dovezi și fapte șocante, referindu-se la numeroase studii, cărți, site-uri, românești și străine. Una dintre cele mai de încredere surse este portalul ActiveNews.ro.

În prima parte, autorul, Jacob Grandstaff, pune întrebarea „de ce a fost necesar ca Fundația Soros să „verse” 1,6 miliarde de dolari în Europa de Est, presupus pentru „dezvoltarea lor democratică”, în timp ce aceste țări erau democratice și membre ale Uniunii Europene?”.

„Motto-ul lui Soros” enunțat de el însuși este că „dacă arunci mulți bani, trebuie să direcționezi evoluțiile politice”. Aceasta dă un răspuns la întrebarea pusă mai sus.

Articolul continuă după ACTUALIZARE: CUM A REACȚIONATI MAFIA SOROS-COLDEA LA ȘTIREA NOASTRĂ PRIN BRIGADIERII CENZURII DE PE FACEBOOK:

De fapt, activitățile filantropice ale lui Soros nu au fost niciodată în scopuri umanitare: au avut întotdeauna scopuri politice.

Filosofia pentru democrație a lui Soros este: „să fie aleși doar candidații aleși de el”. Acesta este și titlul pe care autorul l-a folosit pentru prima parte a acestui documentar. Autorul mai arată cu documente modul în care „Departamentul de Stat american a cooperat cu Soros și fundațiile sale pentru a „promova democrația” în Europa de Est”.

Rețeta lui Soros: guvernele naționaliste sau de dreapta sunt atacate de ONG-urile și mass-media sponsorizate de Soros pentru a influența alegerile în favoarea indivizilor sau forțelor sponsorizate de Soros.

În episodul al doilea, autorul prezintă cum „ONG-urile finanțate de Soros și aliații săi „vestici” au fost încurajate să facă revoluții în Europa de Est”.

Într-o analiză detaliată, autorul arată cum, încă din 1990, Soros s-a alăturat Grupului pentru Dialog Social, care era de fapt „o armata de soldați loiali ai societății civile finanțate de Soros”.

Jacob Grandstaff detaliază modul în care oamenii lui Soros au avut impact direct asupra guvernului român, mai ales după alegerile din 2004, câțtigate de Traian Băsescu. Multe dintre ONG-urile create și sponsorizate de Soros au urmărit „transformarea culturii creștine românești”, prin „promovarea valorilor liberale”. După ce ONG-urile lui Soros l-au apărat de demitere pe Președintele României, Traian Băsescu, și-au îndreptat atenția către Parlamentul României. Între timp, au atacat și partidul de stânga, PSD, și liderii săi nedoriți (Adrian Năstase, Victor Ponta...), pentru a deschide calea indivizilor sponsorizați de Soros, încercând să creeze impresia că aceștia sunt legați de Rusia.

Episodul al III-lea descrie modul în care au fost organizate în România demonstrații/proteste împotriva guvernelor care nu au fost susținute de Soros. Mai concret, în această serie, se arată cum au fost întreprinse acțiuni pentru a-l forța pe Victor Ponta să demisioneze și cum oponentul său, președintele Iohannis, i-a acceptat demisia ca pe o „victorie”.

Monica Macovei, șefa „fantomelor lui Soros”

Seria a IV-a este dedicată tuturor intrigilor: ni se arată cum Monika Macovei, actualul europarlamentar care conduce delegația UE-Albania și care susține guvernul Rama în fiecare întâlnire (la vremea aceea - n.n), unul dintre personajele cheie din grupul „fantomelor lui Soros din România”, a fost crescut și umflat de Soros.

Monica Macovei avea să primească pe vremea lui Traian Băsescu funcția de ministru al Justiției. Băsescu  construise Alianța pentru Adevăr și Dreptate, la care au contribuit mulți indivizi implicați în revoluția portocalie din Ucraina (culoarea aleasă de formațiunea lui Băsescu era tot portocaliu). Între timp, multe ONG-uri sponsorizate de Soros prezentau public aceste acțiuni ca „un triumf al reformelor occidentale în lupta împotriva corupției post-comuniste”.

Citiți și SOROS i-a cerut personal lui Băsescu să o susțină pe Macovei, inclusiv la prezidențiale. Elena Udrea confirmă din închisoare ceea ce noi afirmasem încă de atunci. REȚEAUA SOROS, trafic de influență la greu pentru actuala penală. VIDEO 

Mania „anti-corupție”, o strategie pentru ocuparea puterii

În partea a V-a, autorul Jacob Grandstaff documentează toate modurile în care România după 2004 a fost cuprinsă de mania „anti-corupție”, evidențiind ascensiunea Monicăi Macovei, „figură și activistă prin excelență legată de Soros, care a reușit să urce pe culmile puterii în Europa de Est”.

Mai concret, autorul afirmă în acest documentar cum „Monika Makovei, absolventă a Universității Central-Europene și militantă a lui Soros, este exemplul perfect al modului în care militanții aliniați lui Soros au preluat puterea în România”.

În acest episod se mai arată cum a fost folosit mecanismul intelectualilor în războiului anticorupție, unde a avut un rol și filozoful asociat cu Soros, Andrei Pleșu, devenit ulterior consilier al președintelui Băsescu. De asemenea, se arată cum Parchetul Național Anticorupție a fost transformat cu ajutorul organizației Freedom House, finanțată de Soros, și cu participarea activă a Monicăi Macovei, în DNA-ul de astăzi (similar cu SPAK-ul albanez).

Partea a VI-a este dedicată în întregime „Fantomei” Monica Macovei și modalităților în care a acționat pentru a elabora și a adopta mai multe legi în colaborare cu DNA, sponsorizat de Soros. Aceste legi urmăresc, potrivit autorului documentarului, să arate că „noua clasă de procurori, finanțată de Soros, poate băga direct la închisoare orice reprezentant legal al poporului, deputat sau ministru”.

Partea a VII-a, care poartă titlul de „Fantomele lui Soros”, demonstrează modul în care „activiștii Soros au folosit cruciada anticorupție pentru a prelua și păstra puterea fără a fi nevoiți să câștige alegeri”, conchide publicația albaneză Publik.al.

Ancheta americană continuă cu alte trei părți. Citiți aici cele 10 părți ale Documentarului american despre cum a fost acaparată România de Rețeaua lui Soros, semnat de Jacob Grandstaff.

Vedeți LISTA LUI SOROS. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt, jurnaliști

Documentul publicat de fostul premier anticomunist Sali Berisha: