ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vântu este convins că liderul PSD, Liviu Dragnea va ajunge după gratii în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

„Liviu Dragnea a câștigat singur alegerile, tot el a pierdut totul, singur. Va face pușcărie. El încă mai speră că poate să se înțeleagă cu unul, cu altul, să mai pupe un popou. E mort”, a spus Vântu într-un interviu din spatele gratiilor pentru B1 TV, conform stiripesurse.ro.

Afaceristul nu l-a iertat nici pe Victor Ponta, despre care a spus că este „un personaj sinistru”.

„La câte națiuni nu este Ponta slugă! Sinistru personaj! Nu vezi ce glume chinuite are?!”, a spus Vântu, care însă i-a lăudat pe predecesorii lui Ponta.

”Ion Iliescu a ținut România întreagă. E un om bun și un excelent politician. Crede în anumite valori. Îi datorați enorm. Iugoslavii nu au avut un Iliescu. Dacă nu era el, în 1990 se rupea țara. Iliescu ține loc de ideologie în partid. PSD rămâne fără identitate fără Iliescu.

Cum de nu apelează PSD la un titan intelectual ca Adrian Năstase? Individul ăla îi poate ajuta să recucerească ce au pierdut, adică puterea. Perioada Năstase a fost una dintre cele mai bune din istoria României. A trebuit să dea șpagă celor de la Bruxelles, componente economice, pentru a intra în UE. În prima fază a meritat.”, a adăugat Vântu.