ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul patron al Realității TV, Sorin Ovidiu Vântu, a avut o nouă intervenție pe facebook, acesta abordând subiectul prezenței trupelor americane pe teritoriul țării

Acesta a afirmat că România este sub o dictatură a "Securității".

"România a devenit nu doar o colonie americană, ci o colonie ocupată americană. Una din problemele cele mai importante de rezolvat, atunci când veți ajunge voi la putere, va fi aceea să-i scoateți pe americani din țară. Va fi al dracului de greu! România este condusă de americani prin intermediul unei dictaturi a securității. În ultima mea postare de pe blog v-am arătat o parte din cei care sunt infiltrați. Evident, așa se zice, asta e bârfa generală. Convingerea mea este că această bârfă este reală. O trec la capitolul bârfe ca să nu mă aresteze și pentru asta. Suntem sub un fel de dictatură militară, numai că haina militară este îmbrăcată de ăștia de la Securitate. Totul a fost posibil urmare a unui plan bine pus la punct. Plan pus la punct în afara țării, de către tovarășii de pe Potomac. Le-au făcut tuturor dosare penale și acum îi șantajează cu ele. Fiți convinși că peste 10-15 ani va fi marea problemă a țării în care trăiți", a spus SOV pe facebook.

În postarea de pe blogul său, SOV a scris că următorii politicieni sunt oamenii serviciilor, "dacă bârfele sunt reale": 

 

1. Victor Ponta – ofiter sub acoperire S.I.E.
2. Gabriel Oprea – ofiter sub acoperire S.R.I.
3. Vasile Blaga – ofiter sub acoperire S.R.I.
4. Ilie Sarbu – ofiter sub acoperire S.R.I.
5. Valeriu Zgonea – ofiter sub acoperire S.R.I.
6. Ioan Rus – ofiter sub acoperire S.R.I.