ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare pe Facebook prin care își justifică recunoașterea traficului de influență prin numărul mare de martori care l-ar fi confirmat deja, Sorin Ovidiu Vântu îi înțeapă pe politicienii promovați de trustul sau de presă și pe jurnaliștii pe care i-ar fi salariazat "mult peste valoarea lor profesională sau umană”.

"Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont și a viramentelor prezentate în denunțul făcut de familia Ion și Ionuț Eftime împotriva mea și a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăția să neg evidențele și am admis că firmele și conturile îmi aparțin. Îmi cer scuze că, în ciuda declarațiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăția să neg în fața procurorilor acest lucru” scrie acesta pe pagina personală de Facebook. 

Pentru că se consideră greșit judecat  de cei pe care i-a promovat sau plătit regește, Vântu are câteva cuvinte acide la adresa politicienilor pe care "n-a avut bărbăția să-i devoaleze”, aceștia devenind "false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge” și pentru foștii angajați ai trustului său de presă, un "număr uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizări în masă”.