ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a eliminat filosofia din școală și a făcut o lege care să permită barbaria de gen pentru minori, guvernului Sanchez vine cu o alta abominație care obligă pe spanioli să accepte inacceptabilul.

CONTACTUL SEXUAL ESTE PERMIS DACĂ ANIMALUL NU ESTE RĂNIT

Noul text al codului penal spaniol propus de ministrul de Ione Belarra (femeie - foto), prevede în articolul 340 bis că cei care au relații sexuale cu animale vertebrate și care vor avea nevoie de tratament veterinar pentru restabilirea sănătății, vor fi pedepsiți. Asta înseamnă că dacă animalul în cauză nu trebuie să meargă la veterinar după raportul sexual, zoofilia este permisă și nu se pedepsește prin lege. Această lege a fost deja aprobată de parlamentul spaniol. Codul penal anterior interzicea categoric zoofilia, de fapt vechiul articol 337 interzicea categoric orice relație sexuală cu animalele. Gluma acestei legi este că a fost numită "Lege a animalelor". Adică pentru binele animalelor, să primească și ele Iubire. Love Is Love, nu-i așa?

CONCLUZII: Planul de regres al umanității continuă. Nu-i nimic, nici asta nu a ajuns la noi. Ura!