ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea sportului din Germania în stare de șoc: Patru jucători din Germania au cancer testicular. Terifiant, patru fotbaliști, toți diagnosticați cu același tip de cancer: la testicule - a titrat săptămâna trecută publicația InfoActual într-un articol bine documentat de Ligia Beatrice Vasilescu:

Cel mai recent caz a fost făcut cunoscut la 22 septembrie 2022.  Patru tineri jucători din campionatul german, Bundesliga, au fost ”loviți” de cancer testicular în ultimele săptămâni, după cum a scris Der Spiegel.

„Atacantul Hertha Berlin, Jean-Paul Boetius, suferă de cancer testicular. Este al patrulea jucător din Bundesliga care a primit un astfel de diagnostic în acest sezon”, se arată în articol. Boetius, în vârstă de doar 28 de ani, a primit diagnosticul miercuri în urma unui examen urologic. Vineri, 23 septembrie 2022, a fost supus unei operații de urgență.

Dar Boetius nu a fost singurul care s-a confruntat cu acest gen de problemă. În iulie, atacantul Borussia Dortmund, Sebastien Haller, tot în vârstă de 28 de ani, s-a simțit rău după ce s-a antrenat alături de colegii săi în cantonamentul de la Bad Ragaz (Elveția). Testele clinice au evidențiat prezența cancerului testicular.

Haller a fost operat și el în zilele următoare, dar examinările histologice au relevat caracterul malign al cancerului. Jucătorul a urmat apoi o serie de tratamente, inclusiv chimioterapie. Borussia Dortmund a transmis pe twitter:

„Sebastien Haller nu va lucra cu Borussia Dortmund timp de câteva luni. Rezultatele histologice au evidențiat o tumoră testiculară malignă. Haller trebuie apoi să fie supus unui tratament de chimioterapie.”

Cu doar câteva zile înainte de Haller, atacantul Hertha Berlin, Marco Richter, a fost de asemenea diagnosticat cu cancer testicular în urma unui examen urologic. Caz ciudat, acesta este nimeni altul decât un coechipier al lui Boetius. De asemenea, i s-a aranjat imediat o intervenție chirurgicală de urgență. Atacantul este născut în 1997.

În urmă cu câteva zile, Union Berlin a postat pe Twitter o fotografie cu revenirea lui Timo Baumgartl la echipă. Fundașul în vârstă de 26 de ani al echipei a doua a capitalei germane a fost diagnosticat cu cancer testicular pe 9 mai a.c., ulterior, el a trecut prin intervenții chirurgicale și chimioterapie.

 Din fericire, tânărul fotbalist a reușit să învingă boala și să revină pe teren, primind aplauzele fanilor săi și ale altor echipe din ligă. Presa germană mai scrie că este vorba despre o secvență de cancere genitale anormală cel puțin, cea care i-a afectat pe tinerii fotbaliști germani, toți sub 30 de ani (InfoActual).

Nota Redacției: În iunie 2021, ActiveNews publica declarațiile lui Byram Bridle, imunolog și virusolog, profesor la Universitatea Guelph din Ontario care afirma că „puternica concentrație de proteine spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: Vor devenii tinerii noștri sterili?”. Datele apăreau într-un studiu confidențial asupra vaccinului Pfizer.

FOTO cu datele privind afectarea ovarelor și testiculelor de către proteine spike:

Citiți și  Dr. Anca Nițulescu: Ne-așteaptă boli cronice, așa-zis incurabile, foarte stranii, din ce în ce mai stranii