ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„S.R.S - Nașul presei din România”, o carte interviu cu Sorin Roșca Stănescu în dialog cu Dan Andronic și Alice Barbu, este începând de astăzi disponibilă la punctele de difuzare a presei și online pe agoramag.ro.

Volumul editat și lansat de Editura Evenimentul și Capital adună dezvăluirile spectaculoase ale unuia dintre cei mai cunoscuți ziariști din România. După 49 de ani de presă, Sorin Roșca Stănescu împărtășește cu autorii lucrării, jurnalistul Dan Andronic și cercetătoarea istorică Alice Barbu, lucruri senzaționale despre personaje la fel de senzaționale.

Cartea a fost lansată, miercuri, la ”Clubul Diplomatic” din București, printre participanții la evenimentul moderat de Robert Turcescu numărându-se jurnaliști, oameni politici, reprezentanți ai mediului cultural din România, dar și diplomați, transmite Gândul într-un reportaj antrenant de la lansare (VIDEO mai jos).


Controversat, atipic, dar mai ales luptător, Sorin Roșca Stănescu a decis să ofere publicului o parte din secretele bine ascunse de acesta, scrie EVZ.

După 49 de ani în preajma securiștilor, politicienilor, miliardarilor, dizidenților, dar și a câtorva idealiști, Sorin Roșca Stănescu a considerat că este momentul să divulge o parte din tainele culiselor puterii din România.

În volumul „S.R.S – Nașul presei din România” vei găsi lucruri neștiute legate de culisele presei dinainte de 1990 și după, informații despre gazetari sau patroni de presă, afaceriști, miliardari, generali din serviciile secrete și amănuntele unor scandaluri pe care Nașu’ nu le-a detonat până azi.

  • Cum a ajuns să-l deconspire Virgil Măgureanu pe Sorin Roșca Stănescu
  • Misterul din spatele morții lui Dinu Patriciu
  • Un lider politic acuzat de homosexualitate în facultate. Cum a folosit Traian Băsescu această informație?
  • Sorin Roșca Stănescu recunoaște că este vinovat pentru corupția din presă
  • Relația cu Regele Mihai I și Familia Regală
  • Sorin Roșca Stănescu a fost agentul de influență al unei mari puteri
  • Florian Coldea știa de dinainte că Sorin Roșca Stănescu avea să ajungă în închisoare

Sunt doar câteva din subiectele dezvăluite și analizate pe larg în cele 292 de pagini ale cărții „S.R.S – Nașul presei din România”.

Cartea poate fi găsită începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei, dar și prin comandă online pe www.agoramag.ro

Cartea de memorii și dezvăluiri extraordinare a fost lansată chiar de ziua jurnalistului dar și a fiului său, Sabin.

Redacția ActiveNews le urează La Mulți Ani!

VIDEO de la lansare: