Primarul suspendat al Capitalei plătea taxă de protecţie la Curtea de Conturi. Cel puţin aşa reiese din noile stenograme apărute în spaţiul public. 

Procurorii cred că Sorin Oprescu ar fi avut un complice în cadrul instituţiei amintite, pe care l-ar fi plătit ca să nu-i verifice contractele publice şi fac investigaţii. Sorin Oprescu a fost adus la DNA, unde va fi audiat.
orin Oprescu a fost adus pentru a asista la verificarea calculatoarelor ridicate la percheziţii, relateaza digi24.ro.

Stenogramele din dosarul de corupție al lui Sorin Oprescu arată cum s-a împărțit una dintre sumele primită ca mită în valoare de 12 milioane de lei. O sumă între 50.000 - 70.000 de mii de euro urma să ajungă la primarul Sorin Oprescu, dar și la o persoană nenominalizată de la Curtea de Conturi. Această instituție urmărea modul în care erau cheltuiți banii de la Primărie și făcea rapoarte. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.