ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Potrivit editurii de benzi desenate, noul Superman Jon Kent este un bărbat mândru de a fi LGBT și are un iubit cu părul roz, relatează InfoWars

"Industria benzilor desenate" a fost felicitată într-un articol înflorit pentru decizia sa de a "crește reprezentarea LGBTQ+".

Se pare că Jon Kent a devenit noul Superman cândva în 2020. Azi s-a dezvăluit, pentru prima dată, că tânărul Superman capabil să oprească un glonț de viteză este, de fapt, atras și de bărbați.

"Fanii seriei probabil că nu vor fi surprinși să afle că Jon intră într-o relație cu Jay Nakamura, un hacktivist", relatează IGN. Aceștia notează că imaginile recent publicate dovedesc că "prietenii vor deveni ceva mai mult atunci când vor împărtăși primul lor sărut în numărul 5".

IGN dezvăluie apoi că Superman își va arăta latura personală în următoarele benzi desenate, care vor explora stresul și cerințele complicate impuse noului Kent.

Deloc surprinzător, anunțul a primit reacții mixte.

Prezentatorul de radio Jesse Kelly a afirmat că "a știut că Superman este homosexual" atunci când eroul de benzi desenate "nu a doborât-o pe Wonder Woman", în timp ce autorul Michael Malice a postat o copertă veche de benzi desenate și a scris: "Cred că ar fi trebuit să vedem semnele despre #Superman".

Hollywood-ul încearcă să-l facă pe Superman gay, iar el nu este", a scris senatorul statului Arizona Wendy Rogers. "Doar redenumiți noua versiune Thooperman, astfel încât să putem ști cu toții diferența și să evităm să o vedem".

Gazda Newsmax, Greg Kelly, a fost de acord cu acest sentiment. Într-o postare cu majuscule făcută pe Twitter, Kelly a scris că "Toată lumea știe că Superman nu este gay". El a adăugat: "Fetele îl plăceau și lui îi plăceau doamnele. Se vedea cu numeroase femei în timpul filmului Superman. Nu este gay!"
 
În ce ne privește nu putem decât să ne întrebăm, după ce ex-premierul s-a visat în două postări la rând Superman: ȘTIA CÎȚU CEVA? Va rămâne, oare, o dilemă pentru eternitate? Sau va ieși la un moment dat din dulap, naked?