ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Emil Ștefan Ghibu este un român simpatic, brad verde, din Suedia. Este singurul nevaccinat din familia lui, după cum mărturisește cu tristețe într-o postare recentă de pe Facebook, din care redăm finalul:

„Sunt trist! În familia mea sunt singurul nevaccinat și toți susțin măsurile și recomandările guvernanților. Parca și-au pierdut mințile! Vine ziua mea de naștere, Crăciunul și Anul nou și le voi petrece singur, doar cu prietenii mei adevărați de pe FB.

Dar nu voi ceda! Voi fi în primele rânduri la manifestațiile ce vin și voi lupta pentru o viață liberă și demnă! Sărbători fericite tuturor! Și nu uitați că libertatea este bunul nostru cel mai de preț! Luptați pentru ea!”

Dl. Emil Ștefan Ghibu participă adeseori la protestele pentru libertate din Suedia. Opinia sa este clară (foto dreapta):

„Stockholm, 20 Noiembrie, demonstrație împotriva globalizării și a pașaportului verde.

Pe plăcuță scrie:
ACESTA ESTE SFÂRȘITUL LIBERTĂȚII!

Trecerea de la democrație și libertate la dictatură și sclavie se face în 5 pași:

1. Provocarea unei pandemii și inducerea panicii
2. Vaccinarea populației
3. Introducerea pașaportului de vaccinare
4. Obligativitatea acestui pașaport și cuplarea lui cu datele personale și cu contul bancar.
5. Dispariția monedelor și controlul total asupra oamenilor. Nu vei mai putea cumpăra nimic, nu te vei mai putea deplasa decât dacă respecți cu strictețe toate restricțiile impuse de globaliști.

Primii trei pași au fost parcurși. Acum este în desfășurate pasul patru.
Dacă nu ne opunem, ACUM, dictatura și sclavia vor deveni o certitudine.”

Dar el are și o fiică. Spălată la creier, din câte se pare. O cheamă Laura Ghibu și din stomatoloagă a devenit vaccinoloagă. Mai mult, ea apare în poze și cu alții asemenea ei, cum este cea de mai jos în care îl remarcăm pe judecătorul psiho-pupu Vasilică Danileț cu care se agită și prin emisiuni online (foto în baza materialului) unde este prezentată „medic din Suedia”. Normal. Cum ar suna „dentistă din Suedia, spune că vaccinul face bine la măsele”? O tragedie românească este faptul că fanatica vaccinistă e strănepoata marelui luptător pentru libertate și românism Onisifor Ghibu. Probabil de aceea este și așa revoltat tatăl ei, după cum puteți citi în continuare - pentru că îi face neamul de râs. Și cam are dreptate. Bătrânul afirmă astfel despre strămoșul lui: Este fratele mai mic al bunicului meu. Eu l-am cunoscut bine, am fost de copil în casa lui și de la el am învățat să lupt pentru drepturi și libertăți, chiar când șansele sunt minime.”

Iată ce-a postat tatăl Laurei Ghibu, dentistă vaccinistă care ne vrea înțepați cu forța și care a participat la o emisiune pe această temă la Antena 3, potrivit ziaristului activist Aurelian Popa:


„Dragi prieteni, acum în prag de sărbători, am avut neplăcerea să ascult mai multe emisiuni televizate la posturile digi 24 și antena 3 în care apare pe post de mare specialistă în pandemii, fiica mea, Laura Ghibu. Este o postare pe care o fac cu inima plină de durere.

De la bun început trebuie să va spun că ea este exponentul partidului USR, un partid antiromânesc, anti familie tradițională, pro LGBT, anti credință și anti patriotism, care urmărește introducerea de măsuri fasciste și instaurarea dictaturii globaliste. Este prietenă cu mulți dintre actualii lideri ai USR, inclusiv cu Dacian Cioloș, și le face jocul!

Cu toate că este medic stomatolog, a ajuns să fie considerată în România, de posturile guvernamentale, un specialist în pandemii doar pentru că susține politica guvernamentală. Nu știu dacă primește sau nu bani pentru asta dar o face cu o agresivitate ieșită din comun.

În aparițiile ei a reușit să jignească poporul român făcându-l prost și incult pentru că nu se vaccinează, și a cerut ca să se folosească forța împotiva lui pentru că nu ar ști decât de bici.
În discuția cu Dana Budeanu și Cristian Terheș, i-a insultat cu nerușinare făcându-i, în repetate rânduri, mincinoși și proști. La insultele ei, Dana Budeanu a a răspuns cu respect, i-a cerut date concrete, iar "specialista” a vorbit peste ea și a mințit cu nerușinare, iar când i-a cerut să spună trei specialiști de care trebuie să ascultăm, nu a reușit să spune decât de Tegnell, epidemiologul suedez care, cu o nesimțire incredibilă, ș-a schimbat poziția în favoarea vaccinării și măștii după ce anul trecut a dovedit cu studii științifice că masca îmbolnăvește iar vaccinarea în plină pandemie este o greșeală!

Doamnă Dana Budeanu și domnule Cristian Terheș, vă respect pentru poziția pe care o aveți, vă susțin și îmi cer scuze pentru jignirile pe care a trebuit să le suportați, în public, de la fiica mea.

Apoi a mințit când a susținut că pașaportul de vaccinare este cerut la angajare în Suedia. El nu este folosit în Suedia, sunt doar discuții din cauză că socialiștii și comuniștii vor să fie impusă masca, vaccinarea obligatorie și pașaportul verde, ca să ne aliniem la cerințelor EU (dacă cineva îl cere este ilegal). Asta în condițiile în care în Suedia pandemia este încheiata din iunie și este ținută în viață de minciunile guvernamentale bazare pe testarea în școli cu teste irelevante.

Eu particip la manifestații din Stockholm tocmai ca să nu se ajungă la impunerea certificatului verde și la vaccinarea obligatorie, inclusiv a copiilor.

Cu o incredibilă obrăznicie a negat evidența spunând că masca și vaccinarea au un efect benefic, fără a da niciun studiu sau exemplu, când în toate țările cu vaccinare peste 75% sunt recorduri de infecții și decese.


Este inimaginabilă și poziția ei față de imunitatea naturală, dovedind lipsă de pregătire și rea credință!

Deci, vă rog să nu o mai băgați în seamă, în mod conștient induce panică și vă manipulează în favoarea vaccinării forțate și a pașaportului verde, acțiuni impuse de globaliștii reprezentați de USR.

Eu îmi cer scuze pentru acțiunile ei, de care nu sunt răspunzător, și pe care am încercat, dar nu am reușit, să le stopez. Sper să înțeleagă singură înainte de a fi prea târziu.

Vă doresc sărbători fericite!”

Emil Ștefan Ghibu

Mai jos, iarăși, Frumoasa și Danilețul. Sau Danilețul și Dentista. Asezonați cu culorile LGBT.

Tatal stomatoloagei se pare că ar fi fost presat de fiica lui să șteargă postarea pe motiv ca îi strica imaginea, semnalează Aurelian Popa, care a păstrat însă capturile acestei postări: