ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Începând cu 15 august 2021, 68% dintre pacienții cu COVID internați în spitale din Marea Britanie care aveau peste 50 de ani, au primit una sau două doze de vaccin anticovid. Până la jumătatea lunii august, 59% dintre cazurile grave din Israel se numărau, de asemenea, printre cei care primiseră două doze de vaccin, scrie Technocracy News.

Doar în categoria celor de 50 de ani și mai tineri, majoritatea, 74%, dintre pacienții britanici cu COVID nu erau vaccinați. 

Același lucru este valabil și în cazul deceselor cauzate de COVID în Marea Britanie. Nevaccinații reprezintă majoritatea deceselor doar în categoria de vârstă sub 50 de ani. În grupul de peste 50 de ani, majoritatea clară, 70%, sunt fie parțial, fie complet "vaccinați".
 

Nu ne putem baza pe datele din SUA pentru a ne face o idee clară despre modul în care funcționează vaccinurile, deoarece CDC a ales să urmărească doar cazurile de descoperire care au dus la spitalizare și/sau deces.

Reanalizarea datelor, folosind parametrii finali adecvați, arată că vaccinurile dăunează sănătății populației, iar dacă vaccinarea în masă continuă, ne vom confrunta cu "o catastrofă iminentă de sănătate publică indusă de vaccinuri".

Un nou studiu arată că persoanele vaccinate au un risc de până la 13 ori mai mare de a se infecta cu noua variantă Delta decât persoanele nevaccinate care au avut o infecție naturală cu COVID

Refrenul des repetat în acest moment de autorități este că ne aflăm într-o "pandemie a celor nevaccinați", ceea ce înseamnă că cei care nu au primit vaccinul ,reprezintă cea mai mare parte a celor spitalizați și care mor din cauza variantei Delta. 

Dar, după cum se poate observa, la 15 august 2021, 58% dintre pacienții cu COVID internați în spital care au depășit vârsta de 50 de ani au primit efectiv două doze de vaccin și 10% au primit o singură doză. Așadar, persoanele "vaccinate" parțial sau total au reprezentat 68% din spitalizări.
 
COVID-19 delta variant hospital admission and death in England

Doar în categoria celor de 50 de ani și mai tineri au fost majoritare, 74%, spitalizările în rândul persoanelor nevaccinate.  Același lucru este valabil și în cazul deceselor. Nevaccinații reprezintă majoritatea deceselor COVID doar în grupul de vârstă sub 50 de ani. În grupul de peste 50 de ani, majoritatea clară, 70%, sunt fie parțial, fie complet "vaccinați".

De asemenea, nu este clar dacă spitalele din Marea Britanie (și din alte părți) încă mai desemnează orice persoană care este internată și care este testată pozitiv cu un test PCR ca fiind "pacient COVID". Dacă este așa, persoanele cu oase rupte sau cu o serie de alte probleme de sănătate care nu prezintă niciun simptom de COVID-19 ar putea fi incluse în mod nedrept în totalul "pacienților COVID nevaccinați".

Datele israeliene arată că vaccinul anticovid eșuează la persoanele de peste 50 de ani

Cei care au primit vaccinul anticovid au de 6,72 ori mai multe șanse de a se infecta decât persoanele cu imunitate naturală, spun studiile israeliene.

Cei complet "vaccinați" au reprezentat, de asemenea, cea mai mare parte a cazurilor grave și a deceselor legate de COVID în iulie 2021, așa cum este ilustrat în graficele de mai jos.8 Roșul reprezintă persoanele nevaccinate, galbenul se referă la cele parțial "vaccinate", iar verdele la cele complet "vaccinate" cu două doze. Până la jumătatea lunii august, 59% dintre cazurile grave se aflau în rândul celor care primiseră două injecții cu COVID,9 reflectând datele provenite din Regatul Unit.

Din datele furnizate de Public Health England, pare clar că vaccinurile anticovid nu reușesc să protejeze persoanele cu vârsta de peste 50 de ani nici în Marea Britanie, așa că este probabil doar o chestiune de timp până când vaccinurile de rapel vor fi distribuite și acolo. Și, în condițiile în care vaccinurile COVID sunt aceleași indiferent de țară, există toate motivele să presupunem că aceleași tendințe vor apărea și în alte țări, inclusiv în SUA.
 
 
Hospitalizations and severe COVID patients
 
COVID-related deaths

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews