ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou raport important de autopsie a constatat că oameni care au murit în mod neașteptat la domiciliu, fără nicio boală preexistentă, la scurt timp după vaccinarea cu COVID, au fost probabil ucise de vaccin, informează lifesite.

Raportul, publicat în Clinical Research in Cardiology, revista oficială a Societății Germane de Cardiologie, a detaliat autopsiile efectuate la Spitalul Universitar Heidelberg în 2021. Condus de Constantin Schwab, Lisa Maria Domke, Laura Hartmann, Albrecht Stenzinger, Thomas Longerich & Peter Schirmacher, acesta a constatat că, în cazul a cinci decese survenite în decurs de o săptămână de la prima sau a doua doză de vaccinare cu Pfizer sau Moderna, inflamația țesutului cardiac datorată unui răspuns autoimun declanșat de vaccin a cauzat probabil sau posibil decesul.
 
 
 
VIDEO cu profesorul Dr. John Campbell tratând această problemă:
 

În total, raportul a analizat 35 de autopsii efectuate la Universitatea din Heidelberg la persoane care au decedat în decurs de 20 de zile de la vaccinarea cu COVID, dintre care 10 au fost considerate, în urma examinării, ca fiind cauzate de o boală preexistentă și nu de vaccin. În cazul celorlalte 20, raportul nu a exclus vaccinul ca fiind cauza decesului, lucru pe care Schirmacher l-a confirmat pentru Daily Sceptic ca fiind intenționat, deoarece rezultatele autopsiei nu au fost concludente. Aproape toate cazurile rămase au fost de cauză cardiovasculară, așa cum se arată în tabelul de mai jos din materialele suplimentare, în care 21 din cele 30 de decese sunt atribuite unei cauze cardiovasculare. Unul dintre acestea este atribuit formării de cheaguri de sânge (VITT) în urma vaccinării AstraZeneca (raportul a analizat în mod specific decesele de miocardită post-vaccinală), rămânând 20 din alte cauze cardiovasculare.
Pentru cele cinci decese din raportul principal atribuite ca fiind probabil sau posibil din cauza vaccinurilor, autorii afirmă:

Cazurile nu prezentau boli coronariene semnificative, manifestări acute sau cronice de boală cardiacă ischemică, manifestări de cardiomiopatie sau alte semne ale unei boli cardiace preexistente, relevante din punct de vedere clinic.

Acest lucru indică faptul că autorii s-au limitat la cazurile de deces în care nu existau „afecțiuni cardiace preexistente, relevante din punct de vedere clinic", ceea ce face ca raportul să fie foarte conservator în ceea ce privește decesele pe care a fost dispus să le atribuie vaccinurilor.

Schirmacher a declarat pentru Daily Sceptic:

Am inclus doar cazurile în care situația  a fost clară, fără echivoc și nicio altă cauză a decesului nu a putut fi demonstrată în ciuda tuturor eforturilor depuse. Nu putem exclude efectele vaccinului în celelalte cazuri, dar aici am avut o cauză potențială alternativă de deces (de exemplu, infarct miocardic, embolie pulmonară). Dacă există o cardiomiopatie ischemică severă, este aproape imposibil să excludem efectele miocarditei sau să excludem definitiv alterările inflamatorii ca fiind datorate vaccinării. Aceste cazuri nu au fost incluse.

Nu ne-am propus să includem sau să găsim fiecare caz, ci caracteristicile cazurilor definitive, fără echivoc, dincolo de orice îndoială. Numai în acest fel se pot stabili caracteristicile tipice; altfel, criterii mai puțin stricte pot duce la „contaminarea" colectivului; este absolut plauzibil ca prin aceste criterii să fi ratat alte cazuri, dar intenția studiului nostru nu a fost niciodată cantitativă sau de extrapolare și există numeroase prejudecăți pozitive și negative. Dar noi am vrut să stabilim faptul, nu mărimea.

Este, desigur, foarte posibil ca vaccinurile să provoace de asemenea decesul în cazul în care există o afecțiune cardiovasculară subiacentă și, într-adevăr, este mai probabil să facă acest lucru. Astfel, aceste cinci decese sunt minimul din aceste cazuri de autopsie în care sunt implicate vaccinurile - cele în care nu există o altă explicație plauzibilă.

Este demn de remarcat aici că inițial, în 2021, când au fost efectuate primele autopsii, Schirmacher a declarat că echipa sa a concluzionat că 30-40% dintre decese se datorează vaccinurilor. Aceste estimări anterioare ar putea să ne ofere o indicație mai bună cu privire la numărul de decese pe care autorii le consideră cu adevărat atribuibile vaccinurilor, atunci când nu sunt constrânși de ipoteze extrem de conservatoare (și când analizează alte cauze în afară de miocardită). Rețineți că aceste procente se bazează pe o selecție de decese care au avut loc la scurt timp după vaccinare, nu pe un eșantion aleatoriu al tuturor deceselor, astfel încât autorii avertizează, pe bună dreptate, că nu se poate face nicio estimare a riscului individual pe baza lor.

Au găsit autopsiile proteine spike din vaccinuri prezente în țesutul cardiac? Probele prelevate de la cele cinci decese atribuite vaccinurilor au fost testate pentru agenți infecțioși, inclusiv SARS-CoV-2 (într-un singur caz relevând „un număr redus de copii virale" ale unui virus herpetic, pe care autorii l-au considerat insuficient pentru a explica inflamația). Cu toate acestea, nu au fost efectuate teste specifice pentru proteina virusului spike sau pentru proteina nucleocapsidă, așa cum au fost folosite cu succes în alte autopsii pentru a ajuta la atribuirea vaccinului, astfel încât, din păcate, aceste dovezi nu au fost disponibile pentru aceste autopsii.
 
Autopsiile din raport acoperă, de asemenea, doar dozele 1 și 2, nu și dozele de rapel, și doar decesele survenite în decurs de 20 de zile de la vaccinare, astfel încât raportul nu abordează în mod direct întrebarea ce a cauzat numărul ridicat de decese cauzate de boli cardiace de la lansarea dozelor de rapel din toamna anului 2021 sau dacă vaccinurile pot declanșa decese cardiovasculare la săptămâni sau luni mai târziu. (Alte autopsii au confirmat faptul că proteina spike poate persista în organism timp de săptămâni sau luni după vaccinare și poate declanșa un atac autoimun fatal asupra inimii).

Ceea ce face raportul, totuși, este să stabilească faptul că persoanele care mor brusc în zilele imediat următoare vaccinării pot foarte bine să fi murit din cauza unui atac autoimun la nivelul inimii PRODUS  DE VACCIN. De asemenea, confirmă cât de mortală poate fi chiar și o miocardită ușoară indusă de vaccinuri - și, prin urmare, de ce sunt atât de îngrijorătoare studii precum cel din Thailanda, care a constatat efecte adverse cardiovasculare la aproximativ o treime dintre adolescenți (29,2 %) în urma vaccinării Pfizer și inflamație cardiacă subclinică la unul din 43 (2,3 %), și studiul din Elveția, care a constatat cel puțin 2,8 % cu miocardită subclinică și niveluri ridicate de troponină (indicând leziuni cardiace) la toate persoanele vaccinate.

Autorii noului studiu scriu cu diplomație că "incidența raportată" a miocarditei după vaccinare este "scăzută", iar riscurile de spitalizare și de deces asociate cu COVID-19 sunt "declarate a fi mai mari decât riscul înregistrat asociat cu vaccinarea cu COVID-19" - refuzând în mod notabil să se angajeze la propunerile oficiale pe care le repetă cu conștiinciozitate.

Faptul că cei care mor brusc după vaccinare ar fi putut muri din cauza efectelor ascunse ale vaccinului COVID asupra inimii lor este, așadar, acum ferm stabilit în literatura medicală. Marea întrebare rămasă este cât de des se întâmplă acest lucru.