ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul Ron Johnson a organizat o masă rotundă, unde a discutat, alături de renumiți medici și cercetători, despre vaccinul anticovid, relatează blogul Vigilant Fox.

În timpul dezbaterii, cercetătorul Josh Stirling a a prezentat un grafic cu ratele de mortalitate pentru cei vaccinați în funcție de numărul de doze de vaccin.
 


"Guvernul britanic, până în această vară, a raportat o serie de date care arătau ratele relative de mortalitate pentru cei vaccinați și nevaccinați în funcție de numărul de doze de vaccin", a declarat Stirling.

"Am făcut ceea ce considerăm că este o muncă cu adevărat profesionistă în acest sens. Și credem că se simplifică până la o concluzie care spune că, prin intermediul ultimului set de date disponibile, persoanele din Marea Britanie care au luat vaccinul au o rată de mortalitate cu 26% mai mare. Persoanele cu vârsta sub 50 de ani care au făcut vaccinul au acum o rată de mortalitate cu 49% mai mare. Și, cel mai rău, persoanele care au luat doar o singură doză de vaccin la o rată de mortalitate cu aproximativ 145% mai rea."

"Pur și simplu nu are o tonă de sens dacă nu realizezi că ceea ce se întâmplă cu adevărat cu acest lucru este că persoanele care au luat doza, prima doză în Statele Unite - adică aproximativ 12% din oameni - dar apoi nu mai iau alte doze, acele persoane, prin alegerea lor de a se opri, în mod disproporționat [au fost] cele care sunt afectate", a explicat Stirling.

"Și astfel, ceea ce concluzionăm este că, dacă se întâmplă să fii o persoană ghinionistă care a fost într-un fel, chiar și moderat rănită [sau] cu o rană minoră [și] a decis să nu mai continue, statisticile, cele mai bune statistici pe care le avem arată că vei avea, cel puțin până astăzi, poate că se va îmbunătăți... dar dacă nu se va întâmpla asta, va trebui să presupunem că aceasta este acum linia de bază, va exista o mortalitate cu 145% mai mare. Și dacă ar fi să luăm aceste cifre și să le aplicăm doar la Statele Unite, se ajunge la ceva de genul 600.000 de decese în plus pe an în Statele Unite din cauza acestei mortalități mai mari induse de vaccinuri."

VIDEO: