ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele actualizate vineri, 3 decembrie 2021, în sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al guvernului SUA, incluzând și toate reacțiile adverse la vaccinurile Covid raportate până la 26 noiembrie 2021, arată că un număr alarmant de 2.809 bebeluși au murit în urma vaccinării anti-Covid a unor femei însărcinate sau de vârstă reproductivă. Aceasta în timp ce noi documente dovedesc că Pfizer, FDA și CDC știau că injecțiile nu sunt sigure pentru femeile însărcinate, informează Vaccine Impact.

Până în prezent, s-a raportat la VAERS un număr de 927.740 de evenimente adverse survenite în urma injecțiilor COVID-19 în ultimele 11 luni, din totalul de 1.782.453 de raportări din întreaga bază de date VAERS din ultimii peste 30 de ani.
 
Aceasta înseamnă că 52% din toate cazurile de reacții adverse la vaccinuri consemnate în VAERS în ultimii peste 30 de ani au fost declarate în ultimele 11 luni, ca urmare a vaccinării Covid.
 
În plus, decesele post-vaccinarea Covid, raportate pe perioada ultimelor 11 luni, reprezintă 68% din toate decesele raportate la VAERS în ultimii peste 30 de ani în urma vaccinării cu diferite seruri.
 
 
Număr record de decese fetale în SUA în urma injecțiilor COVID-19
 
Conform ultimei actualizări a datelor VAERS, în ultimele 11 luni au avut loc 2.809 decese fetale în urma administrării de vaccinuri COVID-19 la gravide și la femei de vârstă fertilă.
 
Prin contrast, folosind exact aceiași algoritmi de căutare în VAERS, dar excluzând vaccinurile COVID-19, a reieșit un total de 2.168 de decese fetale survenite în urma tuturor vaccinurilor aprobate de FDA în ultimii 30 de ani.
 
Toate acestea, în timp ce Pfizer, FDA și CDC știau că vaccinurile Covid nu sunt sigure pentru femeile însărcinate. VIDEO: