ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O grevă națională împotriva mandatelor de vaccinare a început astăzi în SUA și va continua pe perioada următoarelor trei zile, potrivit principalului organizator al grevei, Leigh Dundas, avocată specializată în drepturile omului și oratoare, informează The Epoch Times.
 
La proteste participă oameni din diverse industrii, precum cea a transporturilor rutiere și a telecomunicațiilor. Angajații din domeniul transporturilor aeriene și feroviare nu au permisiunea federală de a intra în grevă din cauza unei legi adoptate în 1926, numită Railway Labor Act, dar unii și-au exprimat intenția de a protesta în mod anonim.
 
„Mitingul de la Golden Gate Bridge va fi un moment epic și fără precedent în istorie. Va marca - în seara Zilei Veteranilor - o ieșire în stradă de 4 zile la nivel național, a angajaților de rând de pretutindeni, muncitori și directori, deopotrivă, fără deosebire de rasă, religie sau convingeri, pe care, în ciuda diferențelor lor, îi unește un singur adevăr comun: că mandatele de vaccinare nu-și au locul într-o societate cu adevărat liberă”, a declarat Dundas pentru The Epoch Times.
 
„Toate categoriile sociale... se reunesc pentru acest moment istoric - dorind să transmită, nu doar guvernului nostru, ci și lumii întregi, că mandatele de vaccinare nu vor mai fi tolerate. Că în această țară, NOI suntem guvernul, deoarece părinții noștri fondatori cunoșteau acest adevăr: o națiune cu adevărat liberă este o națiune a poporului, alcătuită din popor și în slujba poporului. Că noi suntem liderii pe care i-am așteptat. Și că data de astăzi marchează ziua în care eliminăm mandatele de vaccinare ca fiind un concept ce nu poate exista într-o societate liberă și că suntem, într-adevăr, doar atât: o societate liberă.”
 
The Epoch Times a vorbit cu unii dintre acești angajați nemulțumiți, pentru a afla motivele pentru care participă la grevă.
 
„Aleg imunitatea cu care m-a înzestrat Dumnezeu” - Kristen Grace, angajată, timp de 18 ani, ca inginer de sistem la compania Raytheon
 
„Pe 8 decembrie, îmi voi pierde mijlocul de trai, pentru că nu voi permite ca o terapie genetică experimentală să fie injectată în sângele meu. M-am recuperat după COVID și lucrez de acasă, dar guvernul a pretins că are autoritate asupra corpului meu și asupra alegerilor mele medicale. Aleg imunitatea naturală (dată de Dumnezeu) în locul guvernului”, a declarat Grace.
 
Brandon Childs a lucrat timp de 7 ani în cadrul Forțelor Aeriene, 5 ani în serviciu activ și 2 ani în Garda Națională Aeriană din Arizona (ANG).

„Am renunțat să mai lucrez în ANG cu normă întreagă din cauza mandatului [de vaccinare], iar la locul meu de muncă civil mi s-a promis că nu mi se va cere niciodată să mă vaccinez.

„Totuși, fiind contractor militar, acest lucru s-a schimbat în ultima lună. Am prezentat scutiri religioase la ambele locuri de muncă și mi s-a spus că șansele de a fi acceptate sunt extrem de slabe și că mă voi confrunta cu ceea ce pare a fi o concediere generală sau dezonorantă (cu un cazier militar curat), în cazul primului serviciu, și cu rezilierea contractului, în cazul celuilalt. Cu consecințe asupra beneficiilor pentru care am muncit și am pierdut sânge pentru țara pe care o iubesc.
 
Jet, un angajat al Honeywell, se simte dezamăgit și este deprimat de faptul că firma sa a impus vaccinul, pe care este hotărât să nu-l facă din motive religioase.

„Am atât de multe sentimente în legătură cu această situație, încât am ajuns într-o stare de depresie. Niciodată, nici într-un milion de ani [nu mi-aș fi imaginat] că așa ceva se va întâmpla în Statele Unite. Așa arată tirania și nu se va opri aici. La fel de dezamăgitor este să văd că Honeywell, la fel ca și restul marilor corporații americane, au decis să accepte și să permită tirania. Eu nu mă vaccinez. Am solicitat o scutire religioasă. Dacă nu mi se acordă, asta e. Din cauza acestui mandat, acum vom fi tratați ca cetățeni de mâna a doua. În cazul în care oamenii au uitat, aceasta este definiția tiraniei: un tratament crud și nedrept din partea unor persoane cu putere asupra altora.”

Un consultant pentru Thomson Reuters, care nici măcar nu lucrează fizic în cadrul companiei, este nedumerit cu privire la motivul pentru care ar trebui să se vaccineze:

„Lucrez pentru Reuters de 13 ani și cel puțin 3 consultanți sunt 100% la distanță, la 3.000 de kilometri de birou! Ei spun că, din moment ce compania are contracte guvernamentale, înseamnă că trebuie să respect și eu mandatul.

„Cum pot pune pe cineva în pericol lucrând de la mine de acasă?”, se întreabă consultantul.
 
O secretară din Arizona a declarat pentru The Epoch Times că mandatele reprezintă o „încălcare totală” a libertății sale.

„Până unde merge totul? Dacă pot să ne introducă cu forța vaccinurile în corpurile noastre și să ne încalce voința în acest fel, care este limita? Trebuie să ripostăm și să nu permitem acest lucru”, a declarat secretara.
 
Confidențialitatea datelor medicale personale
 
Christopher Burns, un avocat care lucrează în Portsmouth, New Hampshire, a declarat: „Pentru prima dată în istoria țării, președintele și un întreg partid politic par să creadă că este corect din punct de vedere constituțional să dicteze unui angajator privat cum să își trateze angajații privați, impunându-i angajatorului să ceară de la angajat informații medicale personale confidențiale.”