ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimii câțiva ani, nivelul de urgență pentru „salvarea planetei" venind din partea mass-mediei mainstream și a elitelor globaliste s-a intensificat până la noi cote amețitoare. De la primele avertismente de tipul "nu faceți duș în fiecare zi", la discuțiile deschise de astăzi despre eugenie, potrivit newspunch.
 
Încercarea de a defăima opere de artă iconice este, din păcate, doar începutul, acum încearcă să ne ucidă în mod deschis animalele de companie și, în cele din urmă, vor trece și la oameni.

Oamenii de știință - care scriu lucrări finanțate de eco-ideologii cu descoperiri dezvoltate pentru ca ei să poată scrie următoarea lucrare finanțată de eco-ideologii - folosesc orice mijloace necesare pentru a speria oamenii. Zeci de ani în care cerul nu cade înseamnă că doar o fracțiune infimă din public crede aceste exagerări și, prin urmare, sprijină pozițiile extreme în ceea ce privește controlul populației și, acum, chiar și controlul animalelor.

În urmă cu puțin timp, flatulența vacilor urma să împiedice lumea să își atingă obiectivele climatice, așa că Bessie a fost vizată pentru amprenta sa de carbon.

Aceasta a fost o joacă de copii în comparație cu articolul de la CNN, în care se recapitula un studiu potrivit căruia este necesară o acțiune imediată pentru a opri catastrofa climatică iminentă. Soluțiile lor? Nu aduceți în casă animale de rasă mare și, indiferent de mărime, hrăniți-l pe Fido sau Fluffy doar cu mâncăruri pe bază de insecte.

Potrivit CNN - postul mamă al Antenei 3 din România -, „Dieta lor [a animalelor de companie] bazată pe carne este cel mai mare contribuitor la amprenta de carbon, a cărei producție necesită o abundență de energie, pământ și apă. Iar producția de hrană pentru animale de companie emite cantități uriașe de gaze care încălzesc planeta... dacă prietenii noștri blănoși ar forma o țară separată, aceasta ar ocupa locul 5 în topul consumului global de carne, după China, SUA, Brazilia și Rusia".

În calitate de proprietar de animale de companie, gândul de a sacrifica oricare dintre cei șase câini ai mei - trei de rasă mică și trei a căror talie depășește 45 de kilograme fiecare - este atât de râs, cât și iritant. Îngrijirea, hrănirea, sănătatea și exercițiile fizice ale fetelor mele sunt de cea mai bună calitate, iar importanța lor pentru familia mea este dincolo de orice ar obține lumea eliminându-i pe cei trei mai mari sau înlocuind ocazional mâncarea pe bază de carne de vită sau de pui cu o larvă, o lăcustă sau un vierme luminos, scrie autorul articolului.

Potrivit Asociației Americane de Medicină Veterinară, în SUA există 80 de milioane de familii care dețin peste 135 de milioane de câini și pisici. Iubirea necondiționată a animalelor față de aceste familii este incomensurabilă, iar lecțiile pe care copiii le învață în timp ce au grijă de animalele de companie oferă o bază pentru cei care devin părinți de copii mai târziu în viață.

Câinii de rasă mai mare oferă sprijin emoțional, protejează alte animale și sunt folosiți pentru transport și pentru extinderea comerțului în statul meu natal, Alaska, inclusiv în cadrul emblematicei curse de câini de sanie Iditarod din fiecare martie.

America ar trebui să respingă agenda anti-câini a mișcării eco extreme. La urma urmei, și câinii de rasă mare au nevoie de dragoste.