ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Comitetul de Vânătoare de Vrăjitoare din 6 ianuarie continuă să denatureze adevărul și să inducă în eroare publicul american cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe 6 ianuarie 2021, tot mai multe dovezi ies la suprafață pentru a dezminți minciunile lor și, sperăm, pentru a exonera sute de bărbați și femei nevinovați care au fost persecutați și urmăriți penal cu ajutorul Deep State și al democraților murdari, scrie TheGatewayPundit. 

Până acum, majoritatea americanilor și-au dat seama, sau încep să își dea seama, că întreaga „insurecție" de la Capitoliu din 6 ianuarie nu a fost altceva decât o înscenare a democraților și a Deep State, care erau hotărâți să îi împiedice pe legislatorii republicani să prezinte la televiziunea națională dovezile de fraudă electorală în alegerile din 2020.

Dacă președintele Trump ar putea fi învinuit pentru „insurecția" neînarmată de la Capitoliu, probabil că nu ar putea candida din nou la președinție în 2024. Dar aceia dintre noi care continuăm să săpăm după adevăr nu suntem pe cale să permitem ca sute dintre concetățenii noștri americani să fie tratați ca niște criminali fără să facem tot ce ne stă în putință pentru a scoate la iveală adevărul despre modul în care protestatarii au fost foarte probabil „înscenați” în acea zi.

În momentul în care susținătorii lui Trump au sosit la Capitoliu dinspre Ellipsa unde Trump a vorbit, baricadele din jurul Capitoliului (care ar fi indicat că terenul Capitoliului era interzis) fuseseră deja smulse de indivizi necunoscuți (agenți sub acoperire ai serviciilor secrete americane?). Prin urmare, majoritatea oamenilor nu aveau nicio idee că încalcă legea atunci când au mers până la clădirea Capitoliului pentru a se alătura la ceea ce credeau că este un protest legal.

Femeii mai în vârstă și soțului ei li s-a spus că vor fi vorbitori la Capitoliu începând cu ora 13.00. Dar, în loc să vadă vorbitorul promis la clădirea Capitoliului, poliția Capitoliului a împușcat-o cu un glonț de cauciuc și i-a stropit fața cu spray cu piper.

VIDEO:

 

O înregistrare video-bombă care a fost obținută de Departamentul de Justiție și transmisă public de Joe Dan Gorman, creatorul și gazda popularelor videoclipuri „Intellectual Froglegs", dezvăluie modul în care ofițerii de poliție nu numai că au permis protestatarilor să intre în interiorul Capitoliului, ci chiar au ținut ușile deschise pentru ca aceștia să intre în interiorul Capitoliului.

Videoclipul începe prin a explica modul în care Departamentul de Justiție al SUA a obținut înregistrările video de supraveghere și faptul că subiecții sunt înregistrați în ușile și holul „ușilor de pe terasa superioară de vest a Capitoliului SUA la 6 ianuarie 2021".
 

Poliția Capitoliului poate fi văzută mergând cu dezinvoltură în direcția opusă protestatarilor care intră liber pe ușile de la Upper West Terrace în holul care duce la un set de uși duble unde mai mulți polițiști stau și privesc sau, în unele cazuri, țin ușile deschise pentru ca protestatarii să intre înăuntru.
 
 
O serie de capturi de ecran din înregistrarea video de mai jos arată cum peste 250 de protestatari intră în Capitoliu fără nicio rezistență din partea polițiștilor de la Capitoliu. Observați cum protestatarii sunt cu toții foarte ordonați și respectuoși față de ofițerii de poliție, care nu par a fi câtuși de puțin îngrijorați de siguranța lor față de „insurgenții periculoși".

La ora 14:33 pe 6 ianuarie, Poliția Capitoliului a permis ca cinci bărbați neidentificați (agenți federali) să iasă prin ușile duble din interiorul Capitoliului spre holul ușilor de la Upper West Terrace spre exterior. Bărbații merg în mod ordonat prin hol și ies.
  
 
Un domn care poartă o pălărie roșie se întâmplă să fie în fața ușii când ultimul dintre cei cinci bărbați neidentificați părăsește clădirea Capitoliului. El prinde ușa și o ține deschisă pentru ca mai mulți protestatari să intre.

 
În interiorul Capitoliului, cel puțin un ofițer de poliție se află lângă ușile duble, urmărind și ajutând să sprijine ușa pentru ca mai mulți protestatari să intre.
 

 
 
Așa este antrenată poliția Capitoliului să se comporte atunci când este „atacată" de o „gloată periculoasă"?
 
 
Se estimează că aproximativ 250 de protestatari au intrat pe ușile de la Upper West Terrace în acea zi. Mulți dintre ei au fost acuzați de obstrucționare pentru că au intrat nestingheriți într-o clădire, chiar dacă se poate vedea clar cum ofițerii Poliției Capitoliului îi ajută și chiar îi încurajează să intre înăuntru.
 

Ofițerii Poliției Capitoliului au mers în direcția opusă protestatarilor care intrau pe hol spre ieșirea exterioară. În niciun moment din înregistrare nu încearcă să oprească fluxul de protestatari să intre în Capitoliu.
 
 
Ofițerul Poliției Capitoliului se întoarce în Capitoliu cu spatele la mulțimea mare de protestatari. El nu pare să aibă nicio preocupare de a întoarce spatele „mulțimii periculoase".
 

Mulțimea de pe hol începe să se aglomereze. Poliția Capitoliului nu încearcă să îi împiedice să intre.
 
 
 O femeie poate fi văzută clar filmând poliția în timp ce aceasta permite mulțimii mari de protestatari să intre în Capitoliu. Cu toate acestea, în mod curios, polițiștii nu încearcă să-i oprească pe protestatari.
 
 
 
 
 
 
 În acest clip, un ofițer de poliție pare să încerce să oprească mulțimea, dar când un alt ofițer de poliție îi șoptește la ureche, acesta se oprește și apoi dă înapoi pentru a permite protestatarilor să intre.
 
 
 
În cele din urmă, la ora 14:47, ofițerii de poliție îmbrăcați în galben care stau în fața ușilor de ieșire dau cu piciorul în ușă, se opresc departe de ușa care a fost lăsată deschisă și ajung înăuntru pentru a asigura ușa înainte de a închide ușile de ieșire pentru protestatari. A existat o cotă pentru numărul de protestatari pe care trebuiau să îi lase să intre în Capitoliu înainte ca polițiștii să închidă și să blocheze ușile?
 
 
 VIDEO: