ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatorul Fox News Neil Cavuto a ieșit pozitiv la testul Covid-19, informează NBC News .

„Deși sunt oarecum uimit de această veste, medicii îmi spun că sunt și norocos. Dacă nu aș fi fost vaccinat și cu toate problemele mele medicale, situația ar fi fost mult mai gravă”, a declarat Cavuto, în vârstă de 63 de ani, într-un comunicat.

Prezentatorul a aflat rezultatul testului după episodul de luni al emisiunii „Your World with Neil Cavuto”, iar marți nu a apărut la emisiune.

El a spus că „supraviețuiește” Covid deoarece este vaccinat. „Sper că toată lumea va înțelege foarte clar acest mesaj. Vaccinați-vă, pentru voi înșivă și pentru toți cei din jurul vostru”, a spus Cavuto în declarația sa.

Cavuto este, de asemenea, gazda emisiunii „Cavuto Live” pe Fox News și „Cavuto: Coast to Coast”, la Fox Business Network.

Fox Corp. a declarat luna trecută că toți angajații nevaccinați vor fi testați în fiecare zi, nu doar o dată pe săptămână. Anterior, compania le-a cerut angajaților să își raporteze statutul de vaccinare și a anunțat că 90% dintre angajații cu normă întreagă au fost vaccinați.

Cu toate acestea, cunoscutul comentator politic Tucker Carlson, de la același canal de televiziune, a afirmat următoarele, într-una din emisiunile sale „Tucker Carlson Tonight” de luna trecută:

„Nu le poți permite oamenilor să te forțeze să iei medicamente pe care nu le dorești sau de care nu ai nevoie”. „Depinde de tine ce medicamente iei, punct. Dacă le permiți oamenilor să te forțeze să iei medicamente pe care nu le vrei, ești terminat. Ești proprietatea lor. Nu mai ești liber, punct.”