ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Majoritatea democraților consideră că Hillary Clinton ar trebui să fie anchetată pentru potențialul său rol în farsa coluziunii cu Rusia, potrivit unui nou sondaj realizat de TechnoMetrica, potrivit Breitbart.

Sondajul, care a intervievat 1.308 americani cu privire la investigația avocatului special John Durham în cazul anchetei FBI privind presupusele legături ale lui Donald Trump cu Rusia în 2016 (despre care ActiveNews a scris AICI), a constatat că 66% dintre democrați cred că Hillary Clinton ar trebui să fie investigată, cu aproximativ 20 de puncte mai mult decât în octombrie, când TIPP a făcut același sondaj cu aceeași întrebare.
 
Sondajul a fost publicat înainte ca Durham să facă public un raport care afirmă că echipa lui Clinton a încercat să spioneze serverele de calculator ale fostului președinte Trump într-un efort eșuat de a-l lega cu Rusia.

Șaptezeci și cinci la sută dintre americanii care au declarat că au urmărit reportajul au spus că Hillary Clinton, precum și consilierii ei de top din campanie, ar trebui să fie investigați pentru rolul lor potențial în farsa cu Rusia. Nouăzeci și unu la sută dintre republicani și 65 la sută dintre independenți au fost de acord.