Anunț fără precedent în ziua marelui miting  organizat de PSD și ALDE împotriva abuzurilor din justiție. PNȚCD, prin vocea președintelui partidului,  Aurelian Pavelescu, a anunțat că sprijină mitingul formațiunii social-democrate. În ciuda rivalității istorice dintre cele două partide și a confruntărilor dure din anii '90, Pavelescu îl citează inclusiv pe Corneliu Coposu pentru a-și argumenta decizia.

„PNTCD cheama la mitingul impotriva abuzurilor, a statului paralel si a miscarilor nazisto-staliniste care au acaparat statul roman! Pentru democratie!

Reiterez chemarea mea, dupa actiunea coordonata de #Rezist si statul paralel pe paginile mele de facebook, de denigrare, linsaj, amenintare si intimidare. Asemenea actiuni nu pot fi tolerate intr-un stat de drept, care garanteaza libertatea expresiei si libertatea de constiinta, libertatile politice in genere.

Aceste haite de postaci, care transmit aceleasi sloganuri, injuraturi, insulte de o obscenitate fara margini - doresc sa controleze spatiul virtual in mod integral, oamenii decenti fiind pur si simplu terorizati. Aceste haite sunt coordonate de echipe bine pregatite si finantate.

Pe mine nu ma intimideaza, dar scopul lor este de murdari. Dintr-o data vad cum mii de asa zisi cetateni de bine nu mai pot de grija PNTCD, si sunt revoltati, acesta fiind justificarea principala. EVIDENT, O FORMULA PSIHOLOGICA SECURISTA, MOSTENITA DE LA STALINISTI: si ei erau revoltati, cand trebuiau sa-si justifice asasinatele. Evident, aceste persoane nu au nicio legatura cu PNTCD, ci sunt numai niste agenti ai statului paralel, care actioneaza ca niste huligani - in mod programat - pentru a intimida si a murdari!

In foarte scurt timp ma voi ocupa de acest fenomen, opunand stiinta dreptului pozitiv! Doar n-o sa lase PNTCD tara pe mana unor cercuri oculte de scelerati, care folosesc tehnicile bine-cunoscute ale manipularii!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Într-o postare anterioară, liderul PNȚCD scria:
PNTCD sustine mitingul de protest impotriva abuzurilor si a statului paralel de maine!

In postarea de mai jos am anuntat decizia partidului.

La un ordin, in cateva minute, au intrat mai multe zeci de postaci, cu vulgaritatile, injuraturile, amenintarile de la #Rezist. Cateva sute de mesaje, cu aceleasi cuvinte, sloganuri. Evident, o actiune coordonata de statul paralel. de INTIMIDARE!

Impotriva acestor grupuri de nazisti va chem sa luptam impreuna. Tocmai au facut chiar pe pagina mea o actiune de forta, de linsaj, discreditare. Nu vom lasa tara pe mana acestor nazisti!

Stim cine va plateste, stim ce interese aparati, stim ca sunteti impotriva Romaniei si poporului roman!

Le este frica, se vede! Si, mai ales, de PNTCD! Un simbol pe care nu l-au putut confisca. Acum, vor sa-l murdareasca. Ei sunt minerii din 1990! Dintr-o data, toti acesti mineri, ca si Cozma, liderul lor de atunci, sunt mari taranisti, aparatori ai lui Corneliu Coposu. Diversiunea este vadita, diversiune tipic securistica din acel 1990.

PNTCD nu se va lasa intimidat de acesti batausi inepti, nazisti, folositi ca niste bate impotriva propriului lor popor, acesti Visinescu si Florin Turcanu.”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews