ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Prima Doamnă” a SUA, Jill Biden (71 de ani), a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și se confruntă cu „simptome ușoare”, a declarat marți purtătorul ei de cuvânt al ei, potrivit CNN. Soția președintelui american este vaccinată de două ori și a făcut alte două doze „booster”. De asemenea, ea a luat preventiv antiviralul Paxlovid de la Pfizer, mai spune sursa citată, în noua campanie nemascată de reclame la produse experimentale marca Pfizer.

„După ce luni a fost testată negativ pentru Covid-19, „Prima Doamnă” a început să dezvolte în cursul serii simptome asemănătoare răcelii. Ea a fost din nou negativă la un test rapid cu antigen, dar un test PCR a ieșit pozitiv” a spus Elizabeth Alexander, potrivit ȘtiripeSurse.

Jill Biden se află în prezent într-o reședință privată în Insula Kiawah (Carolina de Sud), alături de președintele SUA Joe Biden, care urmează să se întoarcă la Washington pentru semnarea unui proiect de lege marți mai târziu.

Ea „se va întoarce acasă după ce va primi două teste Covid negative consecutive”, a adăugat purtătorul de cuvânt al lui Jill Biden.

Recent, „președintele” SUA Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a trecut prin două episoade de COVID-19.

De asemenea, „Eminența” cenușie a vaccinurilor, Anthony Fauci, și „Regele” vaccinurilor, Albert Bourla.

Același lucru ca „Prima Doamnă” l-a anunțat și ministrul Apărării SUA, Lloyd J. Austin III, într-un Comunicat oficial din 15 august:

"În această dimineață, am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă confrunt cu simptome ușoare și voi sta în carantină acasă în următoarele cinci zile, în conformitate cu orientările CDC. Îmi voi păstra toate autoritățile și intenționez să îmi mențin programul normal de lucru practic de acasă.”

„Vaccinările continuă atât să încetinească răspândirea COVID-19, cât și să facă ca efectele sale asupra sănătății să fie mai puțin grave. Vaccinarea rămâne o cerință medicală pentru forța noastră de muncă, iar eu continui să încurajez pe toată lumea să se vaccineze complet și să se vaccineze suplimentar.", a mai trântit birocratul apevist infanterist.