ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Marcel Ciolacu a avut, joi seara, la România Tv, o primă reacție după ce l-a dat afară pe secretarul de stat al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, transmite Știripesurse.

"Nu trebuie să mi se urce nimeni în cap. Fiecare trebuie să se uite în oglindă și să vadă unde este România.

Poate să spună orice, Eu n-am cerut nimic. N am fost niciodată contestat că am fost un revoluționar fals.

Am renunțat și la judecată, am vorbit cu avocatul. Colegii mei din Buzău știu ce am făcut. Nu am niciun beneficiu. N-am cerut niciodată nimic, îmi fac cruce. Nu am cerut să preschimb certificatul.

Premierul Ciucă, care l-a numit, a făcut un plan al Corpului de Control. Mi-a venit o recomandare cum că se impune schimbarea din funcție.

Ce vreți, să încalc legea? Era pentru anumite fapte care vor fi înaintate la Parchet. Nu am nici o treabă cu certificatele. Am fost participant la revoluția din 1989. Să ajungă cineva să mă șantajeze să nu fie schimbat!

Să mă lase naibii în pace! Ce vor de la mine. Eu nu am văzut dosarul acela niciodată.

Omul să fie sănătos, să facă ce vrea. Nu iau șpagă, nu iau mită", a spus Marcel Ciolacu.