ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un apel la rugăciune pentru două bolnave, o farmacistă de 26 de ani care a sufeit un vasospasm cerebral și o tânără de 23 de ani internată de o lună la ATI după ce și-a revenit dintr-un stop cardiac, a fost postat acum o săptămână pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Dunării de Jos: 

„Un părinte a spus: chiar la rugăciune de m-am aflat, când sărmanul a bătut la ușa mea, am întrerupt rugăciunea și am împlinit iubirea. I-am vorbit, l-am hrănit, l-am îmbrăcat. Prin cel ce a bătut la ușă, L-am văzut real pe Domnul Hristos! Rugăciunea și iubirea concretă de aproapele poate să ne dăruiască și iertare de greșeli și pacea sufletului și viețuire echilibrată cu toți ceilalți. 
Și noi simțim că la ușa sufletelor noastre bat din ce în ce mai mulți bolnavi. 

Am aflat de Georgiana Barbu, mamă a doi copii, un băiețel de 5 ani și o fetiță, Nectaria, născută prematur în urma unui accident, care are nevoie urgentă de o operație la cap, și de Alexandra, o tânără aflată de o lună de zile la ATI, care au nevoie de rugăciunea noastră. 

Dar dumneavoastră? Haideți să-i adăugăm în pomelnicul rugăciunilor noastre pe toți bolnavii cunoscuți și necunoscuți! Vă mulțumesc! 
+ Casian, 
Arhiepiscopul Dunării de Jos”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei la 21 ianuarie 2022, cu două zile după ziua de naștere a Alexandrei.
 
În rețeta ce însoțește fotografia farmacistei Georgiana Barbu aflăm că diagnosticul ei este de vasospasm cerebral...la numai 26 de ani. Iar pe grupul Să ne rugăm pentru Alexandra se precizează să aceasta a suferit un infarct la vârsta de doar 23 de ani. Să ne rugăm la Dumnezeu, Care este Doctorul doctorilor, să le redea sănătatea!